Header Ads

Header ADS

Θεοδούλη Σπυριδάκου:Σημεία των Καιρών



 Σημεία των Καιρών

---------------------------------------

Ο νυν Πρόεδρος της Νεάπολης Βοιών, Θοδωρής Δερμάτης, ο οποίος προέκυψε ως Πρόεδρος κατόπιν παραίτησης του πρώην Προέδρου και του αναπληρωτή του αναπληρωτή του πρώην Προέδρου, δηλαδή σχεδόν τελευταίος και καταϊδρωμένος, με περίσσια ασέβεια απέναντι σ' έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να είναι ακόμα και πατέρας του, εκφράζει με τον χειρότερο τρόπο το δήθεν ενδιαφέρον του για την Νεάπολη Βοιών Λακωνίας!

Ενώ στην πραγματικότητα, ίσως μάλιστα και καθ' υπόδειξη, στόχος του ήταν να προσπαθήσει να φιμώσει τον Παναγιώτη Μαυρομάτη ως δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης και παράλληλα, μέσα από τα χορτάρια ως μείζον θέμα της Νεάπολης (όλα τα υπόλοιπα θέματα τα έχει ως φαίνεται λύσει...), να μας δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου στις εκλογές .

Ας τον ενημερώσει κάποιος, αν τον ακούσει εκεί πάνω στο "καλάμι" που βρίσκεται ότι, για να είναι υποψήφιος με τον νυν δήμαρχο,  προϋποθέτει ο νυν δήμαρχος να ξαναείναι υποψήφιος δήμαρχος...

Θεοδούλη Σπυριδάκου

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας 

------------------------------------------------

Ακολουθεί η απάντηση του Παναγιώτη Μαυρομάτη στην επίθεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο της Νεάπολης Βοιών:

--------------------------------------------------

Κύριε Δερμάτη, 

1. ΠΕΡΙ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΥ: 

Ο λόγος που απαντάς εσύ αντί του αρμόδιου αντιδημάρχου είναι διότι κανένας αντιδήμαρχος στην ΔΕ Βοιών δεν διαθέτει λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά τα παιδιά τους έχουν και το χρησιμοποιούν μια χαρά απ’ ότι βλέπω επομένως δεν βρίσκω τίποτα το παλιομοδίτικο αφενός και αφετέρου το γεγονός ότι μου απαντάς δείχνει ότι είναι και εποικοδομητικό επίσης. 

2. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ: 

Στην απάντησή σου αυτή, σε αυτές τις 5 σειρές, μέτρησες πόσες φορές απευθύνεσαι στον εαυτό σου και τα αξιώματα σου;

Να σου πω εγώ που τις μέτρησα, 19 φορές! 

Σε εμένα, πάλι, αναφέρεσαι 15! Το ποιος κάνει αυτοπροβολή λοιπόν, φαίνεται. 

Άλλωστε δεν προβάλλω τον εαυτό μου αλλά τις κατά την άποψή μου ελλείψεις και παραλήψεις από την δημοτική αρχή.

Ένας άνθρωπος που απαντά σε έναν άλλο κάνοντας αναφορά στον εαυτό του περισσότερο από τον άλλο, είτε θέλει να αυτοπροβληθεί ή έχει πρόβλημα με τον εαυτό του και προσπαθεί να το λύσει.

Εμένα και τον κόσμο τι μας αφορούν τα προβλήματά σου;

3. ΠΕΡΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ: 

Δεν νομίζω ότι είναι στα καθήκοντά σου η επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων. Καθήκον σου είναι να διατηρείται η πόλη καθαρή, καλαίσθητη και ασφαλής για τους κατοίκους της, μεταφέροντας στην διοίκηση του δήμου τις απόψεις σου για το πώς μπορεί αυτό να επιτευχθεί. Η επίλυση των προβλημάτων θα έπρεπε να απασχολεί την δημοτική αρχή και όχι εσένα. Περιορίσου λοιπόν στα καθήκοντά σου και στο αξίωμα σου και μην καπελώνεις τους αντιδημάρχους. 

4. ΠΕΡΙ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟΥ: 

Σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεις να πω δυο λόγια. Καταρχήν θα μπορούσαμε να έχουμε τραυματισμούς αν έπεφτε το μέτωπο κατά την περίοδο αιχμής. Επομένως, θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να γίνεται περιοδικός έλεγχος για την στατικότατα του μετώπου κατά την άποψή σου; 

Αν ήταν εκεί την ώρα του συμβάντος το παιδί σου και έπαιζε και χτυπούσε τι θα έλεγες μετά στον εαυτό σου, στην μητέρα του παιδιού σου στην δημοτική αρχή που στηρίζεις με πάθος και στον κόσμο; 

Ως μεγαλύτερός σου, σε συμβουλεύω, να έχεις περισσότερο πάθος για τον κόσμο και το παιδί σου παρά για αυτούς που τώρα έχεις.

Ο λόγος, λοιπόν, που καταψήφισα την αποκατάσταση είναι γιατί δεν με έπεισε η δημοτική αρχή για την ποιοτική αποκατάσταση της παραλίας που θα παρέχει ασφάλεια στον κόσμο αλλά ότι θα κάνει πάλι ένα πασάλειμμα. 

5. Τέλος είπα στη δημοτική αρχή να ανοίξει τα μάτια της, γιατί για τον κόσμο γνωρίζω καλύτερα από σένα.

Όσο για το οικόπεδο που αμφισβητείς τα λεγόμενά μου, πάμε όποτε θέλεις να ανοίξω και τα δικά σου μάτια.

Παναγιώτης Μαυρομάτης 

Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοτική Παράταξη Παναγιώτη Νικολινάκου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.