Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:Με αέρα ανανέωσης μας υποδέχεται η ταβέρνα “Καρυδιές” στα Λογοθετιάνικα


Με αέρα ανανέωσης μας υποδέχεται η ταβέρνα “Καρυδιές” στα Λογοθετιάνικα, που αναμφίβολα θα γίνει το νέο μας στέκι.

Η τοποθεσία του σταθερή στην κεντρική πλατεία στα Λογοθετιάνικα σε μια υπέροχη αυλή με θέα το καμπαναριό του Άγιου Μήνα. Παρεΐστικο κλίμα, εξαιρετικά αποστάγματα και φυσικά πεντανόστιμα πιάτα της στεριάς και της θάλασσας, να γλείφεις και τα δάχτυλά σου.

Θα ενθουσιαστείς με το υπέροχο χειροποίητο γεμιστό μπιφτέκι, τις σπιτικές πίτες, το απάκι με μανιτάρια πλευρώτους και ξινομυζήθρα αλλά και το πιάτο που υπάρχει σε κάθε τραπέζι...απύρινες ελιές τηγανητές, ριγανάτες, κοκκινιστές!
Το γευστικό ρεπερτόριο δεν σταματάει εδώ αλλά περιλαμβάνει επίσης αρκετά μαγειρευτά ημέρας και κρέατα στα κάρβουνα.

Αν πάλι έχεις πεθυμήσει ψάρι, τότε δοκίμασε τα φρέσκα μικρά ψαράκια Κυθήρων ή μια ποικιλία από θαλασσινά και είναι σίγουρο πως θα παραμιλάς από την απόλαυση. Για να κλείσεις το γευστικό σου ταξίδι, μην παραλείψεις το γλυκό ημέρας αλλά και το ρακόμελο που φτιάχνεται με “μυστική συνταγή” στο γκαζάκι. Στα μεγάλα συν του μαγαζιού αξίζει να σημειωθούν και οι πραγματικά προσιτές τιμές που, μαζί με την υψηλή ποιότητα αυτών που προσφέρει, θα σε κάνουν να μην ξεκολλάς.


Στον όμορφο χώρο μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων, γιορτές, γενέθλια και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση. Είμαστε πρόθυμοι να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας και να σας εκπλήξουμε γευστικά! Με εμπειρία και επαγγελματισμό διοργανώνουμε και catering με ολοκληρωμένα μενού για διάφορες εκδηλώσεις.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 27360 34075 / 6978 386381 Facebook: Karydieskythira













Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.