Header Ads

Header ADS

Για αυτή την ντροπή ποιος θα απολογηθεί;


 ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!

Για αυτή την ντροπή ποιος θα απολογηθεί;
Ποιοι ήταν αυτοί που πήραν αυτή την νοσηρή απόφαση για το Νοσοκομείο και το Γεροκομείο Κυθήρων;

Ποιος είναι αυτός που δεν πήρε μια ευέλικτη απόφαση, όπως να μπει η εικόνα της Μεγαλόχαρης έστω μόνη της, μαζί με τον Σεβασμιότατο Σεραφείμ, μέσα στα ιδρύματα και να δοθεί η ευκαιρία να προσκυνήσουν οι αναξιοπαθούντες, και οι γέροι που μπορεί να μην υπάρχουν κάποιοι από αυτούς του χρόνου;

Η κλειστή πόρτα δηλώνει την κλειστή θύρα της ψυχής μας, στην πίστη και στην δύναμη της Θεοτόκου, που προστατεύει το νησί μας, και καθένας μας έχει να διηγηθεί ένα θαύμα της, στην οικογένεια μας. Και όταν έρχεται κάθε είδος κακό σ Αυτήν προστρέχουμε πιστοί και ολιγόπιστοι.

Το θέαμα, να είναι έξω από την πόρτα σαν ζητιάνα, μαζί με τον Σεβασμιότατο ( τύπο Χριστού) τον κλήρο, και τον λαό, και να φεύγει άπρακτη είναι οδυνηρό!
Αίσχος και υποκρισία.

Από αύριο οι μάσκες του κράτους θα πέσουν από τα πρόσωπα των τουριστών, αλλά η Παναγία μας δεν έχει χώρο και τιμή ούτε στην αυλή του Γηροκομείου, ούτε στη ρεσεψιόν του νοσοκομείου. Ας συνέρθουμε χωριανοί, δεν πάμε καλά!!!! Οι πρόγονοι μας τιμούσαν την Χάρη της , εμείς αδιαφορούμε και με την στάση μας την προσβάλουμε, απαξιώνοντας Την.

Και οι καιροί είναι δύσκολοι, και εύχομαι όταν προστρέξουμε κοντά Της να μην τηρήσει την ΑΠΟΛΥΤΉ ΣΙΩΠΉ στα αιτήματά μας που βλέπω να κάνουμε ΌΛΟΙ τώρα σε αυτή την προσβολή.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΩΡΙΑΝΟΙ, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους.

1 σχόλιο:

Από το Blogger.