Header Ads

Header ADS

Χαιρετισμός Δημάρχου Κυθήρων στα εγκαίνια της ΔΗΜΤΟ Κυθήρων ΝΔ, Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Χαιρετισμός Δημάρχου Κυθήρων στα εγκαίνια της ΔΗΜΤΟ Κυθήρων ΝΔ, Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Κυρία Υπουργέ,
Κύριε Βουλευτά,
Κύριε Πρόεδρε με τα μέλη του ΔΣ της ΔΗΜΤΟ,
Φίλες και φίλοι,
Είναι πολύ σημαντικό να δραστηριοποιούνται οι Τοπικές Οργανώσεις του Κόμματός μας, λίγους μήνες πριν τις Βουλευτικές Εκλογές, καθώς όπως είναι γνωστό, το 2023 είναι έτος εθνικών αλλά και αυτοδιοικητικών εκλογών. Έχοντας θητεύσει επί μεγάλο διάστημα στο Οργανωτικό της ΝΔ, επί Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και με Γραμματέα το Λευτέρη Ζαγορίτη, πιστεύω από την εμπειρία μου ότι ο βασικός στόχος των τοπικών οργανώσεων πρέπει να είναι ένας: να υπηρετούν με πράξεις την ενότητα της βάσης της Νέας Δημοκρατίας, ενότητα που επεδίωξε εξαρχής και ο ίδιος ο ιδρυτής του Κόμματος Κωνσταντίνος Καραμανλής. Και αυτή η ενότητα είναι σήμερα απαραίτητη παρά ποτέ, σε μια περίοδο που η πολιτική ζωή του τόπου κυριαρχείται από fake news, από ψευδείς πηχυαίους τίτλους μη ανεξάρτητων δυστυχώς μέσων ενημέρωσης, από μια συστηματική προσπάθεια να γυρίσουμε στο παλιό που συνήθως μας παρουσιάζεται με το μανδύα του νέου.
Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Θα κληθούμε να επιβεβαιώσουμε την εμπιστοσύνη μας στον Πρωθυπουργό Κυριακό Μητσοτάκη, δίνοντας μια οριστική απάντηση σε όσους έπαιζαν στα ζάρια τη Χώρα, την ευρωπαϊκή της προοπτική, την οικονομική και νομισματική της σταθερότητα. Θα κληθούμε να επιβραβεύσουμε τον τρόπο με τον οποίο η ΝΔ ως Κυβέρνηση αντιμετώπισε σοβαρότατες κρίσεις σε πολύ σύντομο χρόνο: μεταναστευτικό, απόπειρα αποσταθεροποίησης των συνόρων, πανδημία, πετρελαϊκή κρίση. Θα εμπιστευθούμε εκ νέου την Κυβέρνηση που έδωσε σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία στους ΟΤΑ που και εμείς ως Δήμος και νησί αξιοποιούμε στο έπακρον προς όφελος των πολιτών.
Με τις σκέψεις αυτές, καλωσορίζω τους καλούς φίλους Σοφία Ζαχαράκη και Χριστόφορο Μπουτσικάκη στο νησί μας και τους ευχαριστώ θερμά για την παρουσία τους. Σας μεταφέρω επίσης τους θερμούς χαιρετισμούς των βουλευτών του Νομού μας που σήμερα δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες: του Υφυπουργού Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου, της Νόνης Δούνια, του Γιάννη Μελά και του Νίκου Μανωλάκου.
Εύχομαι καλή αρχή στη νέα διοίκηση της ΔΗΜΤΟ. Θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε προσπάθεια που θα υπηρετεί την ενότητα της Παράταξης και το καλό του τόπου μας.
Σας ευχαριστώ.









5 σχόλια:

  1. Κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους απόψε μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρέ καλά τα λες αλλά μάγειρας δεν είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην εποχή, επί κυβέρνησης "εθνάρχου" η Ελλάδα γνώρισε το πιο σκληρό πρόσωπο της δεξιάς με παρακρατικούς μηχανισμούς –με πιο χαρακτηριστική περίπτωση την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη - με πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, με βουλευτικές εκλογές βίας και νοθείας, όπως το 1961. τότε που ψήφιζαν και τα δέντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (η ΝΔ ως Κυβέρνηση αντιμετώπισε σοβαρότατες κρίσεις σε πολύ σύντομο χρόνο: μεταναστευτικό, απόπειρα αποσταθεροποίησης των συνόρων, πανδημία, πετρελαϊκή κρίση.) Και για την ακρίβεια στο ρευμα στα καύσιμα, την ανεργία τα - επιδόματα ψίχουλα - την διάλυση του ΕΣΥ, την λήξη της κοροϊδίας με τον κορονοίο κουβέντα δήμαρχε αυτα κανουν τζιζζζ!!!!!! Το μονο που σας ενδιαφέρει οπως το γράφεις ειναι οι μετανάστες μην χαλάσουν το DNA των Ελληναρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που ήσουν κ εσύ κ έσωσες την εκδήλωση. Οι υπόλοιποι φιάσκο και θέλουν και να πάρουν το δήμο τρομάρα τους. Στην εξέδρα είχε πιο πολλούς για καφέ. Δεν είναι ικανοί ούτε εκδήλωση 30 ατόμων να κάνουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.