Header Ads

Header ADS

Κ.Υ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΙΧΑΛΕΤΟ

Παρά την σημαντική αύξηση των κρουσμάτων από την νόσο του Κορωνοϊού και στην περιοχή μας , το προσωπικό του Κ.Υ. Νεάπολης κάνει τεράστια προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες πού έχουν προκύψει από την επέλαση της Πανδημίας ,δίνοντας πραγματικό αγώνα σε πολλούς τομείς προάσπισης της Δημόσιας Υγείας .Μία από τις κύριες επιδιώξεις μας είναι η ολοκλήρωση των Κατ οίκον Εμβολιασμών σε όλο τον Δήμο Μονεμβασίας.

Σε αυτήν την προσπάθειά μας είχαμε ,πάντα ,την σημαντική στήριξη του Δήμου μας ,μέχρι και τον κ. Χρήστο Πετράκη ,Αντιδήμαρχο στην Δημοτική Ενότητα Βοιών ,επιστρατεύσαμε ως οδηγό μας.

Να ευχαριστήσω θερμά , για μία ακόμα φορά ,τον Δήμαρχο μας κ. Ηρακλή Τριχείλη ως και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας για την αμέριστη συμπαράσταση που μας προσφέρει σε κάθε μας ανάγκη ..Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου σ αυτές τις τελευταίες εξορμήσεις μας την ιατρό κ. Βασιλική Χαραλαμποπούλου ,η οποία θα μας λείψει σημαντικά τώρα που τελείωσε την θητεία της ,την επισκέπτρια υγείας κ. Ιωάννα Θεοχαράκου και τον έτερο οδηγό μας κ.Γιώργο Χαραμή .

Τέλος θα ΄ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας ότι λόγω της σημαντικής αύξησης της νοσηρότητάς από την νόσο του Κορωνοϊού στην περιοχή μας οι ανάγκες του Κ.Υ. μας σε διαγνωστικά εργαλεία ,Rapid tests , είναι τεράστιες και εδώ πάλι ο Δήμος ανταποκρίνεται ,άμεσα και γενναία στα αιτήματά μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.