Header Ads

Header ADS

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΔΗ


Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 18:00, στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά (ισόγειο Δημαρχείου).

Μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, στο πλαίσιο των δράσεων στήριξης του ουκρανικού λαού που δοκιμάζεται από τον πόλεμο.
Καλούνται οι δημότες και οι κάτοικοι του Πειραιά να συνδράμουν καθοριστικά στη μεγάλη δράση που πραγματοποιεί το «Όλοι μαζί Μπορούμε», με σκοπό τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού για την Ουκρανία, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής , τον Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και 12 Δήμους της Αττικής, ένας εκ των οποίων είναι και ο Δήμος Πειραιά - Municipality of Piraeus.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε πως ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει σε μια σημαντική πρωτοβουλία του «Όλοι μαζί Μπορούμε», συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τον Ουκρανικό λαό που δοκιμάζεται από τον πόλεμο. Επιπλέον ο κ. Μώραλης εξέφρασε τη βεβαιότητα πως οι Πειραιώτες θα συμμετάσχουν και σε αυτή την κοινωνική δράση, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το αίσθημα αλληλεγγύης που τους διακρίνει».
Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Ιωάννης Γ. Βοϊδονικόλας - Πρόεδρος ΚΟΔΕΠ καλεί όλους τους Πειραιώτες να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία του «Όλοι μαζί Μπορούμε», εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο Πειραιάς για ακόμη μια φορά θα αναδείξει εμπράκτως, μέσα από ακόμα μια σημαντική κοινωνική δράση που ξεπερνά κατά πολύ τα στενά όρια της πόλης, το μεγαλείο ψυχής και τα ιδιαίτερα αισθήματα αλληλεγγύης των Ελλήνων προς το δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.
Η συγκέντρωση των δωρεών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 18:00, στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά (ισόγειο Δημαρχείου).
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:
Κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές - γάλατα και φαρμακευτικό υλικό όπως: αιμοστατικά, αλοιφές εγκαυμάτων, αντιϊσταμινικά φάρμακα, αντιπυρετικά, αντισηπτικά, γάζες, αντιφλεγμονώδη, επιστρώματα, ισοθερμικές κουβέρτες, λευκοπλάστ, παυσίπονα, σύριγγες με βελόνες, φλεβοκαθετήρες.
Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω link την κατηγοριοποίηση με ενδεικτικές εμπορικές ονομασίες ιατροφαρμακευτικού υλικού: https://kodep.gr/.../%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf.../

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.