Header Ads

Header ADS

Θ. Δρίτσας: Ο κ. Γεωργιάδης δεν δικαιούται να απαιτεί συγγνώμη για τη Novartis


.efsyn.gr

Απάντηση στον Άδ. Γεωργιάδη που από το βήμα της Βουλής το Σάββατο ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να του ζητήσει συγγνώμη, για την υπόθεση του σκανδάλου Novartis, καθώς η εισαγγελική έρευνα εις βάρος του τέθηκε στο αρχείο, έδωσε ο Θοδωρής Δρίτσας, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Επικαλούμενος τη θέση του ως προέδρου της επιτροπής της Βουλής που διαχειρίστηκε το σκάνδαλο Novartis, ο Θοδωρής Δρίτσας είπε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης θα πάρει πλήρη και άρτια απάντηση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο πρόσθεσε:

«Επειδή από τη θέση μου αυτή έχω πλήρη εικόνα της δικογραφίας, δηλώνω στον κύριο Γεωργιάδη ότι δεν δικαιούται να ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ συγγνώμη» και πως «αν υπήρξε σκευωρία, αυτή δεν προήλθε από τον ΣΥΡΙΖΑ». Πρόσθεσε δε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σεβάστηκαν απόλυτα το τεκμήριο της αθωότητας.

Το βράδυ του Σαββάτου, κατά την ομιλία του στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis και τις διαπιστώσεις του εισαγγελικού βουλεύματος που αρχειοθέτησε την έρευνα εναντίον του.

Τηρώντας πολύ υψηλούς τόνους, μίλησε για «πέντε χρόνια λάσπης, συκοφαντίας και απόπειρα πολιτική και φυσικής μου εξόντωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα μου ζητήσει κανείς σας συγγνώμη;», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Με αυτά τα αίσχη που κάνατε σε αυτή την υπόθεση, ένας από όλους εσάς του ΣΥΡΙΖΑ θα ορθώσει το ανάστημά τους σε αυτό που στήθηκε σε αυτή την Βουλή από τον κ. Παπαγγελόπουλο και τους άλλους και να πει “ρε παιδιά το παρακάναμε”, αλλά σιωπήσατε για να κάνετε το χατίρι του Πολάκη, του Παπαγγελόπουλου και του Βαξεβάνη και αυτό δεν σας το συγχωρώ… Ντροπή σας!»


Η ομιλία μου στην Βουλή πριν λίγο για την πρόταση δυσπιστίας του Σύριζα κατά της Κυβερνήσεως, για τη Novartis, την ακρίβεια, την οικονομική ανάπτυξη κλπ youtu.be/VqhB7og7PfI μέσω @YouTube
1.1K
Reply
Copy link

4 σχόλια:

  1. Όταν θα τρώτε τις μπιχλες μη νομίζετε ότι βρέχει. Μπιχλες θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδια, ο Δρίτσας κοιμάται και ξυπνάει με την Τασία. Δείξτε κατανόηση….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο θαυμαστής του πάτακου και τηλεπωλητης θέλει να βγει και από πάνω. Ας φτύσει πρώτα τον κόρφο του και να βαρεσει ξύλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1000 φορές ο Πατακος παρα οι συριζαιοι και οι κομμουνισται

      Διαγραφή

Από το Blogger.