Header Ads

Header ADS

ΝΕΑΠΟΛΗ:Με μεγάλη επιτυχία η αιμοδοσία του συλλόγου μας .


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ( κόντρα στις καιρικές και γενικές κακές συνθήκες ) ολοκληρώθηκε πριν λίγο η αιμοδοσία του συλλόγου μας .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν (72 άτομα) και όλους όσους για δικούς τους λόγους δε μπόρεσαν να ρθουν (τους περιμένουμε στις επόμενες αιμοδοσίες).

Όπως θα είδατε η ομάδα μας έχει μεγαλώσει πολύ και αυτό που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους είναι ότι σε αυτή έχουν προστεθεί πολλά νέα
παιδιά από τον τόπο μας και όχι μόνο.

Επειδή λοιπόν η τράπεζα αίματος του ΠΣ ΒΑΤΙΚΩΝ ανήκει σε όλους μας, σας ενημερώνουμε ότι αυτή τη στιγμή έχει περίπου 300 μονάδες αίμα και στόχος μας είναι μέσα στο 2022 να φτάσουμε τις 400 μονάδες.

Πιστεύω ότι είναι ένας στόχος δύσκολος αλλά εφικτός .
Επίσης ευχαριστούμε όλα τα παιδιά από την αιμοδοσία νοσοκομείου Σπάρτης και από το κέντρο υγείας Νεάπολης που συμμετείχαν σε όλο αυτό καθώς και τον Παρασκευά Σωτηραλλη (ΣΤΕΚΙ) για την
προσφορά του.

Θέλουμε να ξέρετε ότι σαν Σύλλογος θα είμαστε πάντα δίπλα στον καθένα που θα χρειαστεί αιμα ειτε ειναι αιμοδότης του συλλόγου είτε όχι, ελπίζοντας πάντα ότι όλοι θα θυμόμαστε την ηθική υποχρέωση που έχουμε για αντικατάσταση όσων μονάδων χρειαστούμε.

Και πάλι σας ευχαριστούμε πολύ
Από το ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.