Header Ads

Header ADS

Παναγιωτης Μαυρομματης:Δρόμος Παλαιοκάστρου οι κομμένες κολόνες και η προχειρότητα της μελέτης


Είναι μια φωτογραφία στο σύγχρονο δρόμο του Παλαιοκάστρου, με όλες τις προδιαγραφές να εξυπηρετεί το λιμάνι, την είσοδο και έξοδο των τροχοφόρων βαρέων πούλμαν κλπ, που στο συγκεκριμένο δρόμο δεν χωράει όχι μόνο ούτε νταλίκα, αλλά όταν βρεθούν έστω δύο μικρά οχήματα, η κακοτεχνία είναι φανερή διότι η πρόσβαση είναι παντελώς αδύνατη.

Το γεγονός ότι υπάρχουν ξύλινες κομμένες κολόνες του ΟΤΕ εντός και επί του δρόμου, δείχνει την προχειρότητα της μελέτης (εάν υπάρχει)!
Οι αρμόδιοι δεν έκαναν τον κόπο να τις βγάλουν και αυτό το ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καλογράνης στον κ. δήμαρχο Μονεμβασίας.
Την ανάρτηση έκανα διότι ο κ. πρόεδρος του Λαχίου πήγε και έδωσε συνέντευξη και κατηγόρησε την κατά την γνώμη του κακή αντιπολίτευση για την κακοτεχνία του δρόμου όπως εγώ την περιγράφω.
Σέ κάθε περίπτωση εμείς ως αντιπολίτευση θέλουμε το δρόμο, όχι ως είσοδο δουλείας, αλλά ως δρόμο που να παρέχει ασφάλεια για μελλοντική ανάπτυξη του λιμανιού και του οικισμού.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον κ. Πρόεδρο του Λαχίου είναι τα εξής:
Πως είναι δυνατόν να καταγγέλλει ο ίδιος ακόμα και σε τηλεοπτικό κανάλι κακοτεχνίες των έργων που προέκυψαν μετά από τις φωτιές στην κοινότητα Λαχίου (το έτος 2015) και να επικροτεί τις καραμπίνατες κακοτεχνίες στον δρόμο του Παλαιοκάστρου, εντός των ορίων κοινότητας Λαχίου στην περιοχή ευθύνης του και επίσης στην πράξη να επικροτεί
τον υπεύθυνο ή και την επιτροπή, που παρέλαβαν την καλή εκτέλεση του έργου όπως προβλέπεται;;;;
Τι έγινε τελικά κ. Πρόεδρε, μήπως νομίζετε ότι έχετε ακόμα την DISKOTEK και ανάλογα την τσάκιση στο παντελόνι του κ. Δημάρχου κουνιοσαστε;;;
Όσον αφορά εμάς ως αντιπολίτευση κ. πρόεδρε, έχουμε ρόλο νά ελέγχουμε, να κάνουμε προτάσεις για όποια έργα γίνονται νά έχουν τις απαραίτητες μελέτες.
Βέβαια η αντιπάθεια που έχετε για την αντιπολίτευση είναι γνωστή, αλλά όμως θα μας υποστείτε! Θα μου πείτε πως βγήκε το συμπέρασμα για την αντιπάθεια που σας αναφέρω.
Όταν γιόρταζε ο πολιούχος στην κοινότητά σας στο Λάχι πριν τον κορονοιό, η πρόσκληση από εσάς σαν πρόεδρος, ήταν μόνο για την συμπολίτευση με πρόσκληση. Εμείς ωστόσο βρεθήκαμε στην Εκκλησία λόγω της ημέρας και όταν τελείωσε η λειτουργία το "τραπέζι ή τα γλυκά" ήταν μόνο για την συμπολίτευση και για σένα. Όλους εμάς μας αγνοήσατε, δεδομένου ότι δεν μας αποστείλατε ούτε καν πρόσκληση.
Για τους λόγους αυτούς κ. πρόεδρε, συνέχησε το γλήψιμο προς την δημοτική αρχή, προκειμένου νά κάνετε έργο για την κοινότητα σας.
Στην επόμενη όμως τετραετία - εάν είσαι πρόεδρος - δεν θα χρειαστεί νά δίνεις συνέντευξη για νά έχεις την εύνοια του δημάρχου, διότι η κοινότητα θα παίρνει ότι προβλέπεται για τις ανάγκες της!


1 σχόλιο:

Από το Blogger.