Header Ads

Header ADS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. ΣΚΕΜ Δρ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ



Σύλλογος Κοινωφελών Έργων Μυλοποτάμου Κυθήρων

Αγαπητοί μου φίλοι και συγχωριανοί. Εκλεκτά μέλη του Συλλόγου μας, λάτρεις του πανέμορφου και χιλιοτραγουδισμένου Μυλοπόταμου! Από καρδιάς, σας εύχομαι καλή κι ευτυχισμένη χρονιά, γεμάτη υγεία, χαρά και ευτυχία, τόσο σε εσάς όσο και στις οικογένειες σας. Ελπίζω, όπως όλοι μας, ότι αυτή η χρονιά, θα σηματοδοτήσει το τέλος του υγειονομικού εφιάλτη που ζούμε και ότι θα ακολουθήσει η επάνοδος στην κανονικότητα της ζωής μας, με την κοινωνική επαφή, την ανθρώπινη προσέγγιση, την ομαδική ψυχαγωγία και την προσφορά σε σκοπούς και αξίες που σμιλεύουν την ψυχή καθενός από εμάς.

Στους χαλεπούς καιρούς της πανδημίας, ο ζόφος του κοινωνικού αποκλεισμού ανέστειλε πολλές από τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας και πήγε πολύ πίσω τη δράση μας για το αγαπημένο χωριό μας. Παρόλα αυτά και σε πείσμα των καιρών αυτών, εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για τα Ιδρύματα μας, την Οικοκυρική μας και τον Ξενώνα μας, καθώς και για την αισθητική και πολιτιστική αναμόρφωση της Κάτω Χώρας μας.

Στους στόχους μας για φέτος, παρέμβαση σε σημαντικά προβλήματα της Κοινότητας, αναλόγως φυσικά και των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα, την αύξηση της ετήσιας συνδρομής των μελών σε 15€, παρά τις γενικότερες οικονομικές αντιξοότητες, προκειμένου να αποκτήσει ο Σύλλογος οικονομική ευρωστία και να πραγματοποιήσει ουσιαστικό κοινωφελές έργο στο Μυλοπόταμο φέτος το καλοκαίρι. Και φυσικά, συνεχίζεται η οικονομική μας εξόρμηση, που άρχισε πριν από ένα χρόνο και στην οποία, οι περισσότεροι από εσάς, ανταποκριθήκατε με συγκινητική προθυμία. Περιμένουμε από τα ξενιτεμένα αδέλφια μας της Αυστραλίας, της Αμερικής και όπου γης, να στέρξουν σε αυτήν μας την προσπάθεια, ενισχύοντας μας οικονομικά, με αποφασιστικότητα.

Με επίσης ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου, λόγω των ιδιαίτερα επιβαρυμένων υγειονομικών συνθηκών τη στιγμή αυτή και κατά παρέκκλιση του άρθρου 11 του Καταστατικού μας, η Τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, αναβάλλεται για νέα ημερομηνία εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους, η οποία θα ανακοινωθεί εγκαίρως στα μέλη μας.

Με τις πλέον θερμές μου ευχές και την ειλικρινή μου προς όλες και όλους σας αγάπη,
Δρ. Παναγιώτης Γ. Στρατηγός
Πρόεδρος Δ.Σ ΣΚΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.