Header Ads

Header ADS

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από το Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Πολιτισμού & Αθλητισμού



Φίλες και φίλοι,

Το 2021 όπως και το 2020 ήταν δύο ιδιαίτερες χρονιές για όλους μας! Πολλά άλλαξαν ή αλλάζουν στην καθημερινότητά μας!
Η αξία όμως της προσφοράς στα παιδιά παραμένει σταθερή ανεκτίμητη και αδιαπραγμάτευτη. Τίποτα δεν πρέπει να μετριάσει την παιδική δίψα για τη χριστουγεννιάτικη χαρά.
Με πίστη ότι η επόμενη μέρα θα είναι πιο φωτεινή και η χαρά των Χριστουγέννων θα κρατήσει την αξία της στις παιδικές καρδιές, αποφασίσαμε ως Νομικό Πρόσωπο να πραγματοποιήσουμε χριστουγεννιάτικα παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά προγράμματα στους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία του Δήμου μας, αποφεύγοντας έτσι τις μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις, δίνοντας παράλληλα χαρά στους μικρούς μας φίλους!
Το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας, και αυτή, την τόσο διαφορετική χρονιά, καινοτομεί και προσκαλεί τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων ΖΩΝΤΑΝΑ, ταξιδεύοντας με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι, που για πρώτη φορά έρχεται στο Δήμο μας, στους δρόμους και τις πλατείες των Μολάων, της Πλύτρας, της Μονεμβασιάς και της Νεάπολης!
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το καθημερινό πρόγραμμα δρομολογίων του τρένου των Χριστουγέννων :
Από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 24 Δεκεμβρίου στην πόλη των Μολάων
με αφετηρία την πλατεία Δημάκου.
21-23 Δεκεμβρίου, από τις 2:00 μ.μ έως τις 9:00 μ.μ .
24 Δεκεμβρίου από τις 11:00 π.μ έως 7:00 μ.μ.
Επίσης στις 23 Δεκεμβρίου από τις 2:00 μ.μ έως τις 4:00 μ.μ
και στις 24 Δεκεμβρίου από τις 11:30 π.μ. έως τις 1:00 μ.μ στο φαράγγι του Λάρνακα θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους πολλές εκπλήξεις !
Το ξωτικό του Αϊ Βασίλη, ο χιονάνθρωπος, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το έξυπνο αρκουδάκι θα τους περιμένουν να διασχίσουν μαζί το φαράγγι και θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν κρυμμένες λιχουδιές, προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Μολάων, των καταστημάτων της πόλης και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των νηπιαγωγείων Μολάων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Εμπορικό Σύλλογο Μολάων για τη συνδιοργάνωση των δράσεων στην πόλη των Μολάων και για την ανάληψη του κόστους της μεταφοράς του τρένου από την Αθήνα και της επιστροφής του μετά το πέρας των εκδηλώσεων!
25 και 26 Δεκεμβρίου στην Πλύτρα από 11:00 π.μ έως 6:00 μ.μ.
27 και 28 Δεκεμβρίου στη Μονεμβασία από 11:00 π.μ έως 6:00 μ.μ. με αφετηρία την Πλάκα.
29 και 30 Δεκεμβρίου στη Νεάπολη από 11:00 π.μ έως 6:00 μ.μ. με αφετηρία το γήπεδο του μπάσκετ στην παραλία.
Επισημάνσεις:
Η επιβίβαση στο τρενάκι θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού rapid test ή self test σε ισχύ,
Η επιβίβαση ανήλικων ατόμων επιτρέπεται μόνο με τη συνοδεία γονέα,
Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να επιβιβαστούν σε κάθε βόλτα του τρένου είναι τριάντα (30). Η επιβίβαση θα πραγματοποιείται στην αφετηρία με σειρά προτεραιότητας,
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την επιβίβαση στο τρένο.
… όλα αυτά με την ευχή:
ΝΑ ΜΗ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ.
Κλείνοντας εύχομαι ολόψυχα σε όλους μας καλές γιορτές! Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά χαρούμενη, με υγεία, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.
…ελάτε λοιπόν με υπευθυνότητα να παραμείνουμε ασφαλείς χωρίς να αφήσουμε αυτά τα Χριστούγεννα να χαθούν!
Η Πρόεδρος του Ν.Π Δήμου Μονεμβασίας
Αλειφέρη Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.