Header Ads

Header ADS

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ


Κάτι παρόμοιο θα πρέπει να γίνει και στα Κύθηρα !!!

___________________________________________________

Η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίαςαποφάσισε κινηθεί εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ για περιστατικά που ήδη έχουν γίνει και για περιστατικά που μελλοντικά σίγουρα θα γίνουν.

Όπως όλοι γνωρίζετε με την πρώτη σταγόνα βροχής και όχι μόνο οι διακοπές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είναι πολλές και επαναλαμβανόμενα συχνές!!!
Ζητούμε από τον επιχειρηματικό κόσμο της Μονεμβασιάς που αποδεδειγμένα έχει υποστεί βλάβες από διακοπές του ρεύματος να μας ενημερωσει με ένα email στο enosimonemvasias@gmail.com την πιθανή ημερομηνία ζημιάς και το ύψος της ζημιάς.
Από την στιγμή που θα μαζευτούν κάποιες περιπτώσεις θα αναθέσουμε την υπόθεση σε δικηγόρο για την απαίτηση των ποσών που έχει δώσει η κάθε επιχείρηση και για την επιπλέον διεκδίκηση αποζημίωσης για ηθική βλάβη!
Θεωρούμε απαράδεκτο ο καθένας μας να πληρώνει τόσα πολλά χρήματα μέσω των λογαριασμών ρεύματος στον ΔΕΔΔΗΕ και να μην γίνεται η στοιχειώδης συντήρηση του δικτύου από τα άλατα και όχι μόνο!
Παρακαλώ να το κοινοποιήσετε όλοι για να το μάθουν όλοι έτσι ώστε να συγκεντρώσουμε πολλά περιστατικά και να ειμαστε πιο πειστικοί!
Σύντομα θα απευθυνθούμε στο τοπικό συμβούλιο Μονεμβασίας, στον Αντιδήμαρχο Χριστάκο Σταύρο, στον Δήμαρχο Τριχείλη Ηρακλή και στους βουλευτές του νομού Λακωνίας έτσι ώστε να πάρει μεγάλη έκταση!
Να σημειώσουμε ότι η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας έχει ήδη κινηθεί ύστερα από ενδιαφέρον που είχε εκφράσει ο βουλευτής Κρητικός Νεοκλης.
Χρειάζεται να γίνει πιο μαζικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.