Header Ads

Header ADS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ FLY IN ΕΛ Α Ο ALEXANDER ONASSIS AIR SHOW 2021

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση, μετά από συλλογική προσπάθεια 10 μηνών, να υλοποιείται μία ακόμα εκδήλωση για το «χρυσό ιωβηλαίο» του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων, η μεγαλύτερη και χωρίς προηγούμενο για τον χώρο των πολιτικών αεροδρομίων στην Ελλάδα.

 

Το ALEXANDER ONASSIS AIR SHOW 2021

 

Μια εκδήλωση που έθεσε υπό την αιγίδα του ο Δήμος Κυθήρων και ο αξιότιμος Δήμαρχος  κ. Ε. Χαρχαλάκης.

 

Μία εκδήλωση που χάρης στην παρουσία των αεραθλητών της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίαςαπό όλη την Ελλάδα και τον συντονισμό από τον άξιο και δραστήριο Πρόεδρο της κ. Νίκο Μακράκη, θα προσφέρει στο νησί μας και ιδιαίτερα στους νέους του, ένα αξέχαστο τετραήμερο. Θα προβάλει δε το απομακρυσμένο αλλά πανέμορφο Τσιρίγο, σαν μια όμορφη είδηση, στο διαδίκτυο, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, στις οθόνες, μια όμορφη είδηση που λείπει τόσο πολύ από τον μονότονο και καταθλιπτικό χώρο της πληροφόρησης.

 

Θα είναι μια δυναμική εκδήλωση χαράς, που θα δικαιώσει όσους μόχθησαν για την δημιουργία αυτής της πύλης εισόδου, αλλά και εξόδου σωτηρίας πολλές φορές, των κατοίκων και επισκεπτών του ευλογημένου αυτού τόπου.

 

Διαφημίστε την εκδήλωση, έχετε δύναμη, με την πένα σας, με την φωνή σας, με σποτάκια στις εκπομπές σας ή στο blog σας, πρέπει να ακουστούμε, αξίζουμε να μας δουν !

 

  Μ.Φ.Χ. & εκτίμηση

      cid:image005.jpg@01D73866.38E3ECC0

            Stavros I. Paizanos

                    Airport Manager

 

             logo                           logo 1st FLIGHT gr final (1)

    

  Hellenic Civil Aviation Authority

      National Airport of KYTHIRA

         "Alexandros Ar. Onassis"





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.