Header Ads

Header ADS

Ιωαννά Κούρλα: ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ! Ευχαριστήριο


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ!
Η έμπρακτη βοήθεια προς τους πληττόμενους από την πυρκαγιά συμπολίτες μας της περιοχής του Γυθείου, υπήρξε συγκινητική!
Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που η Αλληλεγγύη και η Συμπαράσταση, δεν είναι απλά συναισθήματα αλλά ενεργή δράση στις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας συνανθρώπων μας.
Από την πρώτη στιγμή με μεθοδικότητα και συντονισμό του Δήμου μας, της Τ.Κ. Σκάλας και των πολιτών της περιοχής της Σκάλας, οργανώθηκε το σχέδιο στήριξης και υποστήριξης παροχής βοήθειας προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, που αναγκάστηκαν προληπτικά να εγκαταλείψουν τις οικίες τους.
Δεν ήταν μόνο η μαζική προσφορά υλικών αγαθών πρώτης ανάγκης στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας και σε άλλα σημεία υποδομών του Δήμου που κατέλυσαν οι συμπολίτες μας από το Γύθειο αλλά ο ψυχισμός της συμπαράστασης, που με Εθελοντικό Ανθρωπισμό έδρασαν όλοι!
Πολλές φορές, όπως η χθεσινή ημέρα, που τα λόγια γίνονται φτωχά να περιγράψουν τις πράξεις αυτού του αυθόρμητου κύματος των συμπολιτών μας, που προσπάθησε με τον καλύτερο τρόπο να δώσει τον τόνο ελπίδας στο σοκ της δοκιμασίας των συνανθρώπων μας που αναγκαστικά φιλοξενήθηκαν στην περιοχή μας.
Από τους επαγγελματίες μέχρι τους απλούς πολίτες, ανταποκρίθηκαν με περίσσευμα Ψυχής στο κάλεσμά μας, προσφέροντας κάθε βοήθεια για να νιώσουν λίγο καλύτερα οι δοκιμαζόμενοι φιλοξενούμενοί μας!
Έχω την υποχρέωση, εκτός από ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ να τονίσω με έμφαση, πως νιώθω ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ που ζω σ’ αυτό τον τόπο με τους ωραίους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, της ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ, του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, με περίσσευμα και μεγαλείο ΨΥΧΗΣ!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ, ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΠΑΙΔΙΑ!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ Δήμων!
Ιωαννά Κούρλα.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.