Header Ads

Header ADS

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ:Δυο χιλιόμετρα περίπου ασφαλτικά έργα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου .

Δυο χιλιόμετρα περίπου ασφαλτικά έργα στην Μονεμβάσια από την Περιφέρεια Πελοποννήσου .

Από την Δευτέρα 19 Ιουλίου ως την Πέμπτη 22 Ιουλίου γίνεται ασφαλτόστρωση της Εθνικής Οδού από την Αγία Κυριακή ( κοντά στην περιοχή ΠΟΡΙ ) ως μέσα στον οικισμό Γέφυρα , την οικία Πολυχρονιάδη , καθώς και το οδόστρωμα κατά μήκος της Γέφυρας συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων περίπου .
Η αλλαγή του ασφαλτοτάπητα ήταν επιτακτική ανάγκη αφού μετά την εκτέλεση του έργου αποχέτευσης η κατάσταση του οδοστρώματος ήταν πολύ άσχημη αλλά και επικίνδυνη, για τα διερχόμενα οχήματα και τους πεζούς . Εδώ και πολλά χρόνια ήταν μόνιμο αίτημα του Δήμου προς την περιφέρεια .
Είμαστε ευτυχείς που ο αγαπητός φίλος Αντιπεριφερειάρχης ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΕΡΟΥΤΗΣ ανταποκρίθηκε άμεσα και με μεγάλη αποτελεσματικότητα στο αιτημα του Δήμου εντάσσοντας το έργο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και υλοποιώντας για πρώτη φορά τόσο μεγάλο έργο στην βελτίωση της Εθνικής Οδού .
Επιβλέπων μηχανικός του έργου είναι ο Πολιτικός Μηχανικός Αγγελος Πλειώτας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας , φίλος από παλιά της Μονεμβασίας και ανάδοχος του έργου ο Γιώργος Κότσυφας .
Σημειώνουμε ότι η συνεργασία μας με την Περιφέρεια είναι υποδειγματική όπως και η συμμετοχή της σε πολλά μεγάλα και χρόνια θέματα της Μονεμβασιας όπως ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ για τον οποίο έχει εξασφαλιστεί πίστωση 980.000 € , η ΜΑΡΙΝΑ της Μονεμβάσιας με πίστωση 1.800.000 € , ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΑΣΤΡΟΥ που τώρα εκπονείται μελέτη 100.000 € και υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και της εκτέλεσης του έργου .
Για όλα τα παραπάνω για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ και τον Αντιπεριφερειάρχη ΘΟΔΩΡΗ ΒΕΡΟΥΤΗ .
Σταύρος Χριστάκος
Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μονεμβασίας







Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.