Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:«Στον αέρα οι υποσχέσεις»: Οι κάτοικοι των Καρυδιάνικων διεκδικούν το δρόμο τους




Οι κάτοικοι των Καρυδιάνικων απέστειλαν επιστολή προς τον Δήμο Κυθήρων ζητώντας την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών για την τσιμεντόστρωση του δρόμου τους, που τους είχαν υποσχεθεί από τον περασμένο Μάρτιο με χρηματοδότηση €50.000 και προγραμματιζόταν να έχει ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα. Παρά τις διαβεβαιώσεις και την προσωπική επένδυση(!) των κατοίκων ύψους €5.000 για την προετοιμασία του δρόμου, οι εργασίες καθυστερούν σημαντικά.

Με την εποχή των βροχών να πλησιάζει, οι κάτοικοι ανησυχούν ότι οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό και ζητούν την άμεση έναρξη των εργασιών, πριν προκύψουν πρόσθετες ζημιές. Αδημονούν για τη δέσμευση του Δήμου να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους για ασφαλείς και λειτουργικές υποδομές. Ακολουθεί η επιστολής τους:


Κάτοικοι των Καρυδιανίκων

Αγαπητέ Δήμαρχε, Αντιδήμαρχε και μέλη του Συμβουλίου, Ελπίζω η επιστολή αυτή να σας βρίσκει καλά. Σας γράφω εκ μέρους των κατοίκων των Καρυδιάνικων για να σας υπενθυμίσω ευγενικά τα €50.000 που υποσχεθήκατε τον Μάρτιο για την τσιμεντοποίηση του δρόμου στο χωριό μας και το σχέδιό σας ήταν να τον ολοκληρώσετε πριν το Πάσχα. Ο δήμαρχός μας επιβεβαίωσε προσωπικά την κατανομή των κονδυλίων, όπως και ο κ. Στάθης, ο οποίος βιώνοντας τον δρόμο στις αρχές του έτους, τον χαρακτήρισε ως «ένας από τους χειρότερους δρόμους των Κυθήρων». 

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι κάτοικοι έχουν ήδη επενδύσει και έχουν επενδύσει €5.000 από δικά τους κεφάλαια για να προετοιμάσουν τον δρόμο με αδρανή υλικά και να διασφαλίσουν την ισοπέδωσή του εν όψει των εργασιών τσιμέντου.

Ωστόσο, με την εποχή των βροχών να πλησιάζει γρήγορα, ανησυχούμε βαθύτατα ότι όλη η προετοιμασία που έχουμε κάνει θα παρασυρθεί, ακυρώνοντας τόσο τις προσπάθειές μας, όσο και την οικονομική δέσμευση που έχουμε αναλάβει. Για τον λόγο αυτό, ζητάμε ταπεινά να ξεκινήσουν οι υποσχεθείσες εργασίες το συντομότερο δυνατόν, πριν ξεκινήσουν οι βροχές. 

Οι κάτοικοι είναι πραγματικά ευγνώμονες για την υποστήριξή σας και τη δέσμευσή σας για τη βελτίωση της κοινότητάς μας. Ανυπομονούμε να δούμε αυτό το ζωτικής σημασίας έργο να ολοκληρώνεται και προσβλέπουμε στην ταχεία δράση σας για την αποφυγή περιττών καθυστερήσεων και απωλειών. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας στο θέμα αυτό. 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή μπορείτε να μας ενημερώσετε για το πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες, παρακαλώ να το κάνετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: james@kythera-family.net.

Θερμούς χαιρετισμούς,



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.