Header Ads

Header ADS

Θεοδούλη Σπυριδάκου:Διγλωσσία και Υποκρισία!



Διγλωσσία και Υποκρισία!

-----------------------------------------------------------------
Ηθοποιός σημαίνει φως…
Το εν λόγω τραγούδι βάλθηκε να κάνει ανεπιτυχώς πράξη ο επικεφαλής του Δήμου μας στο πρόσφατο προσυνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ). Και έπαιξε τον 2-λεπτο ρόλο του «καλά» καθώς παρέπαιε μεταξύ νεόκοπου επαναστάτη και προβληματισμένου πολίτη σχετικά με τις ανεμογεννήτριες.
Ξέχασε όμως πως ούτε το ένα ούτε το άλλο θα μπορούσε να είναι, αφού ο συγκεκριμένος είναι ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε το φλέγον αυτό ζήτημα για τον Δήμο μας και τις συνέπειές του τις βλέπουμε μπροστά μας. Έτσι λοιπόν εδώ δημιουργείται ένα κρίσιμο ερώτημα τόσο για τον ίδιο όσο και για το σύνολο της δημοτικής πλειοψηφίας. Ποιος δήμαρχος Μονεμβασίας έπραξε το σωστό; Αυτός ο οποίος δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τις δεκάδες ανεμογεννήτριες στο βόρειο τμήμα του Δήμου μας παραιτούμενος από το εξασφαλισμένο δικαίωμά μας ενώπιων του ΣτΕ, ή αυτός που θεωρεί πως οι ανεμογεννήτριες είναι καταστροφικές για το φυσικό πλούτο και την ανθρώπινη διαβίωση;
Βέβαια μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο ο οποίος ουσιαστικά το 2017 με την απόφαση τού Δημοτικού Συμβουλίου ύστερα από προσωπική του εισήγηση, ο Δήμος Μονεμβασίας παραιτήθηκε από τις προσφυγές στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά των ανεμογεννητριών. Έτσι αφού άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, σήμερα παριστάνει τον δήθεν αγωνιστή κατά αυτών.
Από το «ΥES Μen» στις ανεμογεννήτριες σε Μολάους, Ρειχιά και Κουπιά, τώρα λέει όχι στα Βάτικα. Ποιον κοροϊδεύει;
Βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη η διγλωσσία του συγκεκριμένου και της δημοτικής του αρχής αφού διάφοροι και διάφορες για να αποκτήσουν έμμισθη θέση στον Δήμο μετατράπηκαν από σθεναροί πολέμιοι των ανεμογεννητριών σε χαρούμενοι συνοδοιπόροι του.
Ευτυχώς όμως που εκτός από αποτυχημένος ηθοποιός είναι και κακός υποκριτής οπότε φανέρωσε και τις πραγματικές του σκέψεις. Το κλειδί ώστε να θυμηθεί όψιμα το προσυνέδριο της ΚΕΔΕ είναι η διαχείριση των χρημάτων αφού ομολόγησε ότι η Κυβέρνηση φαίνεται ότι αποφάσισε στο εξής να διοχετεύσει τα οικονομικά οφέλη από τις ανεμογεννήτριες ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στους κατοίκους και να καταργήσει τις εισφορές σε χρήμα προς τα ταμεία του Δήμου.
Αυτό είναι λοιπόν που τον καίει.
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να κοροϊδεύει άλλο τους Βατικιώτες!
Θεοδούλη Σπυριδάκου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.