Header Ads

Header ADS

Π.ΜΑΡΚΟΣ:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Ο Τοπικός Πρόεδρος Αγίου Γεωργίου Βοιών κος Παναγιώτης Μάρκος απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στον Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νεάπολης κ.Λεωνίδα Μαχαίρα και στους πυροσβέστες για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε πριν λίγη ώρα στον κεντρικό δρόμο ανάμεσα στους οικισμούς Αγ.Γεώργιος-Μεγάλη Σπηλιά.Επίσης ευχαριστεί θερμά την ΕΛ.ΑΣ και τους κατοίκους που συνέδραμαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Ο κύριος Πρόεδρος απευθύνει ιδιαίτερες  ευχαριστίες στην Χρύσα Λιάρου του Παναγιώτη που πρώτη έτρεξε και τον ειδοποίησε στο σπίτι του για την εκδήλωση της φωτιάς και στην συνέχεια με την σειρά του ειδοποίησε το Π.Κ.Νεάπολης.

Ας είμαστε όλοι μας πολύ προσεκτικοί.

Η αντιπυρική περίοδος ΔΕΝ έχει τελειώσει. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν και θα συνεχίσουν να πνέουν και για τις επόμενες ημέρες σε συνδυασμό με την ανομβρία αποτελούν επικίνδυνες συνθήκες για τις δασικές πυρκαγιές.

Εφιστούμε την προσοχή όλων, αναφορικά με την πιστή τήρηση των μέτρων αποτροπής έναρξης πυρκαγιάς, όπως αυτά αναφέρονται αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.



Ενημερώνουμε ΑΜΕΣΩΣ την Πυροσβεστική εάν αντιληφθούμε καπνό ή φωτιά.
Τα πρόστιμα έχουν αυξηθεί πολύ και ακολουθείται η διαδικασία του αυτοφώρου για όλους τους παραβάτες.

Διαβάστε επίσης:
EKTAKTO:ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.