Header Ads

Header ADS

Κύθηρα: Σε κελιά… μοναστηριού φιλοξενούνται προσωρινά οι αναπληρωτές καθηγητές στο νησί

 

H Aγία Μόνη, όπου θα φιλοξενηθούν προσωρινά οι αναπληρωτές καθηγητές που θα πηγαίνουν στο νησί των Κυθήρων, με εξαιρετική θέα στο Αιγαίο πέλαγος

Στο νησί βρήκαν λύση με άρωμα θρησκευτικό

Είναι γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες οι αναπληρωτές καθηγητές που αναλαμβάνουν θέσεις στα νησιά, καθώς οι λύσεις στέγασης μέχρι και τον Οκτώβριο είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Έχουν καταγραφεί περιπτώσεις που οι δάσκαλοι και οι καθηγητές κοιμούνται στο αυτοκίνητο, ακόμα και στην παραλία. Στα Κύθηρα, πάντως, η στέγαση, έστω και προσωρινή, έχει άρωμα θρησκευτικό.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του δημάρχου του νησιού Στράτου Χαρχαλάκη πριν από λίγες ώρες «Σε συνεχή επαφή με το υπουργείο Παιδείας και με τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά κ. Διονύση Αναστασόπουλο, θα δοθεί άμεσα λύση στην κάλυψη των κενών των καθηγητών στα Κύθηρα, με πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών, για τους οποίους θα διαθέσουμε εκτάκτως δωμάτια στην Αγία Μόνη, μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Εγχωριου Περιουσίας. Ευελπιστώ οι διοριζομενοι να αποδεχθούν το διορισμό και να έρθουν στα Κύθηρα».

Είναι άγνωστο ακόμα αν οι καθηγητές θα αποδεχθούν το διορισμό τους στο νησί, το σίγουρο είναι πάντως ότι η θέα από τα κελιά της Αγίας Μόνης είναι εξαιρετική, για όσους την έχουν επισκεφθεί.

ΠΗΓΗ financialreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.