Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ κ.ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Γ.Ε.Λ. ΚΥΘΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ!!!


Αξιότιμε κύριε προϊστάμενε της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κύριε Αναστασόπουλε.


Μετά από επικοινωνία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικου Λυκειου Κυθηρων με την διεύθυνση του Λυκείου μας και κάνοντας γνωστή σε εμάς την ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ εντολή-απόφαση σας στην συγχώνευση των 6 τμημάτων του σχολειου μας σε 3 που πρακτικά λόγω κτιριακής υποδομής (όπως γνωρίζοντας και έχοντας άποψη λόγω επισκέψεων σας στο χώρο του σχολείου μας) αλλά και σύμφωνα με την νομοθεσια στο τι ισχύει για τον αριθμό των μαθητών ανά τμήμα (το άρθρο 116 του νόμου 4610/2019-υπ αριθμ.129818/Γ2/2013 ΦΕΚ 2451/Β/01-10-2013 κοινή υπουργική απόφαση) μας βρίσκετε κάθετα αντίθετους στην απόφασή σας.

.Ο αριθμός των μαθητών του κάθε τμήματος συμπεριλαμβανομένων των μαθητών με εκπαιδευτικές ανάγκες ή και αναπηρίες κρίνεται απαγορευτικός σε μία τέτοια ενέργεια(Α Λυκείου 30 μαθητές,Β Λυκείου 27 μαθητές με μαθητές με ειδικές ανάγκες και Γ Λυκείου 26 ενώ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ 25 ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΑΞΗ).

Εν κατακλείδι και κάνοντας γνωστή σε εσάς την πρόθεση του Συλλόγου και των μαθητών του σχολείου μας σε μία τέτοια κατεύθυνση που αποσκοπεί σε γενική δυσλειτουργία του σχολείου μας και πρωτίστως των μαθητών μας θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε στην προσβολή της απόφασης σας με κάθε νόμιμο δικαίωμα μας γνωρίζοντας πολύ καλά την αναστάτωση που έχετε δημιουργήσει και θα αναπτύξετε με μία μη νομιμη απόφαση σας.

Σας απευθύνουμε την εξής ερώτηση και σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε ως εκπαιδευτικος!

Πως είναι δυνατόν ένας καθηγητής π.χ.φιλόλογος με 8 διαφορετικά αντικείμενα να κάνει 28 ώρες μάθημα;

Πείτε μας με την εμπειρία σας ,τι απόδοση θα έχει και ειδικά όταν απευθύνεται σε παιδιά που εξετάζονται σε πανελλαδικές εξετάσεις!

Λαμβάνοντας επίσης υπόψη ότι οι εκπαιδευτικοί έρχονται να εργαστούν σε ένα δυσπρόσιτο σχολείο με ότι συνεπάγεται αυτό!


Με εκτίμηση

Δ.Σ.  ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ
 .
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΜΑΡΙΑ ΡΕΝΤΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΕΛΕΝΗ ΚΟΜΗΝΟΥ 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΑΛΙΑΡΙΔΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΒΕΖΟΣ


Διαβάστε επίσης:
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ





1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω ότι το θέμα αφορά όλους και όχι μόνο τα παιδιά που τώρα πάνε στο λύκειο Κυθήρων. Είναι και αυτά που έρχονται από το γυμνάσιο που θα συναντήσουν ένα κακό προηγούμενο. Ίσως όλοι οι σύλλογοι γονέων να πρέπει να συμπαρασταθούν στο δίκαιο που διεκδικούν τα λυκειόπαιδα και οι οικογένειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.