Header Ads

Header ADS

¨ΠΥΡΙΝΟ ΚΗΡΥΓΜΑ¨ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: ΘΡΗΝΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΒΑΨΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ



ΕΥΓΕ ΑΓΙΕ ΚΥΘΗΡΩΝ !!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κατά τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο Ιερό Προσκύνημα Μυρτιδιών ο σεπτός μας ιεράρχης Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυθήρων- Αντικυθήρων κ.κ.Σεραφείμ απηύθυνε  ¨ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ¨ κατά το κήρυγμα του, στο χριστεπώνυμο πλήθος παρουσία μάλιστα και πολιτικών του κυβερνώντος κόμματος της Ν.Δ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

¨...Και έρχεται ένα άλλο νέφος που επισκιάζει την Πατρίδα μας και το δικό μας Κοινοβούλιο που κατά πλειοψηφία εψήφησε εναν νόμο ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΟ, νόμον που είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ,ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ,ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ.

Και δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καταλάβει τι έχουν κάνει...και το έλεος του Θεού να επισκιάσει την Πατρίδα μας και η χάρις του Θεού να μπορέσει να ανατρέψει αυτό το ΑΝΟΣΙΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ το οποίο διεπράχθει εις βάρος των οικογενειών μας,εις βάρος των νέων μας, εις βάρος των χριστιανικών ηθών και των παραδόσεων.

Δεν πολιτικολογούμε αυτή την στιγμή αλλά ΘΡΗΝΟΛΟΓΟΥΜΕ ΘΡΗΝΟΛΟΓΟΥΜΕ.

Να ήταν ο Προφήτης Ιερεμίας εδώ να ΘΡΗΝΟΛΟΓΗΣΕΙ το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ της Ελληνορθοδόξου Πατρίδας μας .

Όμως,αγαπητοί μου αδελφοί, η ελπίδα μας είναι στον ΘΕΟ και στην ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ και εύχομαι να μετανοήσουν οι άνθρωποι που ΕΒΑΨΑΝ το ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ στο ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ.

Να ευχηθούμε,αγαπητοί μου αδελφοί, η Χάρις του Κυρίου μας δια Πρεσβειών της Παναγίας μας και το Μέγα Ελεος του Σωτήρος μας Ιησού Χριστού να επισκιάσει την Πατρίδα μας που είναι ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ  και να μας βγάλει από το ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ,την ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ και να μας οδηγήσει πάλι στα νομάς Σωτηρίας και να συνεχίσουμε την ένδοξη ιστορία μας και να ακολουθήσουμε τα χνάρια των Αγίων Πατέρων μας και των Ευσεβών Προγόνων μας...¨

Δείτε το video στο 1:40:40

1 σχόλιο:

  1. Εύγε στον ποιμενάρχη μας, εύγε και στον adelin που αναδεικνύει και προβάλλει αυτό και άλλα παρόμοια θέματα που άπτονται της πατρίδας και της πίστεως μας και ας μην αρέσουν σε κάποιους. Επιτέλους ας αφήσουμε όλοι μας τα θέματα και τους σχολιασμούς τύπου "καφενείου" και ας κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα. Η πατρίδα μας βυθίζεται καθημερινά όλο και πιο βαθιά. Βαδίζουμε από το κακό στο χειρότερο. Είναι ψέματα; Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό είναι βαθιά νυχτωμένος ή βολεμένος. Γύρω μας γίνονται πόλεμοι, σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι! Συμφορά μεγάλη! Κι εμείς; Αχ εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.