Header Ads

Header ADS

Χασισοφυτεία ξεσκεπάστηκε σε ερημική τοποθεσία του Δ. Ευρώτα (VIDEO)

 


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών της

«Λαβράκι» εντοπίστηκε σε αγροτοδασική περιοχή στην ευρύτερη περιοχή Λεήμονα του Δήμου Ευρώτα. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα αποκάλυψαν φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε απομονωμένη αγροτοδασική περιοχή κοντά σε υγρότοπο στις εκβολές του Ευρώτα, έπειτα από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΛΤ», η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν άτομα που βρίσκονταν στην περιοχή για υπαίθριες δραστηριότητες, ανακάλυψαν τυχαία την παράνομη καλλιέργεια και ειδοποίησαν τις Αρχές. Γρήγορα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο -και με φυσική συγκάλυψη- χώρο, η φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν 85 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων περίπου. Όπως προβλέπεται, τα χασισόδεντρα εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τον αντίστοιχο αρδευτικό εξοπλισμό που βρέθηκε στον χώρο.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.

Δείτε το video που δημοσιοποίησε η ΕΛΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.