Header Ads

Header ADS

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ:Oύτε θα σωπάσουμε ούτε θα σταματήσουμε. Είναι η ώρα να διεκδικήσουμε για τους Τσιριγωτες και τα σπίτια μας τα πρωταρχικά αγαθά, όπως επίσης να εφαρμοστεί η νομιμότητα.

Νέα ανάρτηση του Δικηγόρου Βασίλη Σπηλιοτόπουλου στα social media για το φλέγον θέμα του νερού στα Κύθηρα


Στα Κυθηρα η μη παροχή νερού επι εβδομάδες σε διαφορά χωριά δεν είναι ζήτημα λειψυδρίας, αλλά κακής διαχείρισης από έναν κακό δήμαρχο. Δέκα χρόνια δεν έκανε τίποτε για να καλύψει τις ανάγκες των χωριών και τώρα ζητά να κάνουμε υπομονή! Σήμερα χρεώνονται οι πολίτες 200 ευρώ το βυτίο για να έχουν νερό την ώρα που πληρωνουν δημοτικά τέλη και τέλη ύδρευσης.

Παρόλα αυτά ο Κυρ Δήμαρχος είχε χρήματα για το γεφυράκι των περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, για τον εξωραϊσμό (sic) του Αβλεμονα 5 εκατομμύρια ευρώ, για γήπεδα τέννις στα Φριλιγκιανικα κλπ κλπ κλπ.

Ζητάμε από την ελληνική πολιτεία και τις ελεγκτικές υπηρεσίες να παρέμβουν άμεσα. Είναι ντροπή και κοροιδια. Πρωτίστως όμως είναι και ζήτημα υγιεινής για όλους αυτούς που στερούνται το βασικό αγαθό του νερού.
Προ ολίγου ένας εγκάθετος του δημάρχου με απείλησε για την ανοικτή επιστολή μου στον πρωθυπουργό και τη συγγενική μου σχέση με πολιτικό.

Να τους πω λοιπόν ότι πλανώνται οικτρά και δεν έχουν αντιληφθεί πως ούτε θα σωπάσουμε ούτε θα σταματήσουμε. Είναι η ώρα να διεκδικήσουμε για τους Τσιριγωτες και τα σπίτια μας τα πρωταρχικά αγαθά, όπως επίσης να εφαρμοστεί η νομιμότητα.

2 σχόλια:

Από το Blogger.