Header Ads

Header ADS

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΗΛΙOΤΟΠΟΥΛΟΣ:Πως ο εμπαιγμός αλλοτριώνει την πολιτική!



Ανάρτηση του

Vassilis Spiliotopoulos

Πως ο εμπαιγμός αλλοτριώνει την πολιτική!

Ενώ τα χωριά των Κυθηρων συμπεριλαμβανομένης της Αγίας Πελαγίας πέρασαν ένα εφιαλτικό καλοκαίρι - και εξακολουθούν - η τοπική δημοτική αρχή ανακοινώνει την ολοκλήρωση έργων και ζητά από τους δημότες να είναι υπομονετικοί. Αν αυτό δεν είναι πολιτικός αμοραλισμός ανεύθυνης τοπικής αυτό (?) διοίκησης (?) τότε τι είναι;;;;;

Είναι η απάντηση κάποιου παραγοντίσκου και των παρατρεχάμενων του για να θολώσουν τα νερά για την ανεπάρκεια και τις ολιγωρίες τους.

Σχεδόν δέκα χρόνια διοικεί αυτός ο ολιγιστος δημοτικός άρχοντας ο οποίος έχει ρίξει όλο του το βάρος στην απαξία του νησιού αγνοώντας τις βασικές και πρωταρχικές ανάγκες του νησιού.

Αυτό που δεν κατανοεί ο κακομοίρης είναι ότι είναι εντεταλμένος. - υπάλληλος των πολιτών οι οποίοι έχουν απαιτήσεις από αυτόν κσι όχι το αντίστροφο.

Κυθηριοι ο κυριος Χαρχαλακης σας εμπαίζει. Εγώ οπως και πολλοί άλλοι δεν ψηφίζουμε στα Κυθηρα, επιλέξαμε ομως τον τόπο σας από ανιδιοτελή αγάπη. Καθωσ προσωπικά είμαι τρεις φορές καρκινοπαθής και καθώς αυτή τη στιγμή αδυνατώ να επισκεφτώ το νησί και από ανασφάλεια για την υγεία μου λόγω της καταστασης που επικρατεί έχω αποφασίσει μαζι με καποιουσ άλλους - επίσης ανιδιοτελείς- φίλους των Κυθηρων να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα από την ελληνική πολιτεία και όχι μόνο.

Πρέπει να τερματιστεί ο κατήφορος του νησιού ο οποίος οφείλεται αποκλειστικά από την ανεπαρκή και ανίκανη τοπική διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.