Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ CERIGO:ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες μιας ανακριβούς ,αδικαιολόγητης, ειρωνικής και προσβλητικής ανάρτησης στο Διαδίκτυο ,σε βάρος του Συλλόγου μας CERIGO.

Η ανάρτηση είναι η παρακάτω και έγινε από τον ίδιο τον κ.Δήμαρχο Κυθήρων – Αντικυθήρων !!!προφανώς ..από εκνευρισμό και έλλειψη ψυχραιμίας για τις πρόσφατες δράσεις του Συλλόγου μας (Διαμαρτυρία στο Αεροδρόμιο, παράσταση στο Δ.Σ για το θέμα της λειψυδρίας …) .

.<<Αλήθεια, ο λαλίστατος κατά τα λοιπά σύλλογος «CERI-go», πως νοιώθει που 6 άνθρωποι διαλαλούν παντού ότι το νησί μας βρωμάει και δεν έχει νερό; Έχουν να πουν κάτι για να υπερασπιστούν την αλήθεια και κυρίως τον κλάδο τους ή εξάντλησαν τη μαχητικότητά τους στην αλήστου μνήμης «διαδήλωση» έξω από το Αεροδρόμιο υποδεχόμενοι τον κ. Περιφερειάρχη; Αναμένουμε..>>

Τον καταλαβαίνουμε και τον δικαιολογούμε. Αντί να απολογηθεί για την καταστροφική ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής που ηγείται, επιτίθεται σε όσους ασκούν μια στοιχειώδη κριτική..Είναι η γνωστή μέθοδος ..μόνο που αυτή τη φορά ατύχησε.

Τα προβλήματα από την έλλειψη μιας στοιχειώδους Τουριστικής Πολιτικής ,είναι τόσο σοβαρά, που πλέον τίποτα δεν μπορεί να κουκουλωθεί.. Κύριε Δήμαρχε ήρθε πλέον η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας . Ο Τουρισμός είναι πολύ σοβαρό πράγμα ,όχι μόνο για τα Κύθηρα, αλλά για ολόκληρη τη χώρα και τους ανθρώπους της ,για να αφήνεται σε επιπόλαιους χειρισμούς η σε εκ προθέσεως λανθασμένες επιλογές ,με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Δήμαρχο σε συνεργασία με τον Σύλλογο μας ,να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει και επανηλειμένως δια ζώσης και εγγράφως, έχουμε θέσει και έχουμε προτείνει , για την πραγματική Ανάπτυξη του Τουριστικού προϊόντος των Κυθήρων, σεβόμενος το κόπο και το μόχθο χιλιάδων ανθρώπων που η επιβίωση τους εξαρτάται άμεσα η έμμεσα από τον Τουρισμό.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

6 σχόλια:

  1. Μπορείτε να μας πείτε που έχει άδικο ο Δήμαρχος; έχει δίκιο σε όλα. Το σόου στο αεροδρόμιο ήταν για γέλια. Στο ΔΣ (όσο μπόρεσα να καταλάβω γιατί είχε πολύ κακή εικόνα και ήχο) στείλατε 2 τύπους που δεν μένουν μόνιμα στα Κύθηρα να πουν ότι η λύση είναι τα φράγματα! Δεν βλέπετε πως όπου έχουν φράγματα κλαίνε φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγηθήκατε
    το μισό ΔΣ του συλλόγου σας ήταν υποψήφιο με το Σουρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για εσάς τουριστική πολιτική είναι να πηγαίνετε στα συνέδρια που στήνουν τα μεγάλα τουριστικά γραφεία για να τσιμπάνε κορόιδα και να τους παρακαλάτε να έρθουν στα Κύθηρα. Μηδέν κριτήριο, καμία αντίληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορείτε να μας πείτε γιατί οι μισοί ξενοδόχοι στα Κύθηρα δεν είναι μέλη του Συλλόγου σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα είναι πως είσαι ο ίδιος ¨ανώνυμος¨σε όλα τα μηνύματα...Ο ίδιος ρωτάς ο ίδιος απαντάς λες να μη σε έχουμε πάρει χαμπάρι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και δεν σε έχουμε πάρει χαμπάρι μόνο εμείς στη Σελίδα αλλά όλο το νησί...Χα χα έχεις πλάκα... βρίζεις δε βρίζεις να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.