Header Ads

Header ADS

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΜΟΣ:ΜΑΓΕΨΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ¨4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ 2024¨


Θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο ¨Πορτοκαλιά Καραβά Κυθήρων¨ για την άψογη από κάθε πλευρά διοργάνωση του ¨4ο Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς 2024¨ που είχε σαν αποτέλεσμα την τεράστια προσέλευση του κόσμου,καθώς και ευχαριστίες στους δεκάδες εθελοντές που βοήθησαν και στήριξαν με κάθε τρόπο το τριήμερο των εκδηλώσεων.

Ένα φαντασμαγορικό Σαββατόβραδο στην πανέμορφη Πλατεία Άμμο με ατελείωτο κέφι και χορό μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Αυγούστου.

Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε τεράστια με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα να φτάνουν σε μεγάλη απόσταση μέχρι τα μισά της διαδρομής με τον Καραβά.

Αεικίνητος και πρωτοπόρος, ο Vassilis Papoulias μας ήταν ο host της καρδιάς και του φεστιβάλ μας !!!

Το 2ο βράδυ του Φεστιβάλ ξεκίνησε ο dj Super Mario με τα καταπληκτικά του μουσικά σετ, ακολούθησε για ένα δίωρο η συναυλία με την εκρηκτική Ιουλία Καραπατάκη με το κοινό να την αποθεώνει μαζί με το μουσικό της σχήμα και η νύχτα πήρε φωτιά με το Κρητικό συναπάντημα μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το παραδοσιακό Κρητικό γλέντι με τους εκλεκτούς μουσικούς Αλέξανδρο Ιερωνυμίδη,Έκτορα Κυριάκου,Στρατή Σκουρκέας,και Γιάννη Χίνο στα καλύτερα τους !!!

Το τριήμερο ¨Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς 2024¨ολοκληρώνετε απόψε Κυριακή 25 Αυγούστου με ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ Pale Oaks Glass Rebel,DJ Sets Street Outdoors, Soundsystem Lil Dim, Super Mario Nathan

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ !

To video θα ανέβει με νεότερη ανάρτηση μας

------------------------------------------

Γιώτα Πολίτη

ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ

___________________________






























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.