Header Ads

Header ADS

WARRIORS TRIBE:Aγωνιστική ομάδα των Warriors Tribe Kythira



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ WARRIORS TRIBE 

Το τριήμερο 28,29 & 30 Ιουνίου διεξήχθη το το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing του 2024 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ στην Αθήνα. Η αγωνιστική ομάδα των Warriors Tribe Kythira, δίνοντας για άλλη μια φορά δυναμικό παρόν βρέθηκε στο Πρωτάθλημα και οι αθλητές επέστρεψαν με επιτυχίες, εμπειρίες και έτοιμοι να προπονηθούν ξανά για το επόμενο Πρωτάθλημα που ακολουθεί. Την αποστολή πλαισίωσαν οι :


Κωνσταντίνου Άννα, Φαμπιάν Τουσάι, Χλαμπέας Θεόδωρος, Μαρία Σιάρμαλη, Χρήστος Σιάρμαλης

Που με την καθοδήγηση του προπονητή τους Λόη Μιχαήλ κατέκτησαν τις κάτωθι θέσεις :


Κωνσταντίνου Αννα 2η θέση στην Α’ κατηγορία στα -50kg Kick Light 


Tusaj Fabian 1η θέση στη Β’ κατηγορία στα -69kg Kick Light


Μαρία Σιάρμαλη 1η θέση σε 1 αγώνα εμπειρίας 8-10 ετών


Οι σχολές Warriors Tribe (Πειραιάς, Κύθηρα και Κρήτη) είχαν συνολικά τις παρακάτω διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing 2024 :


21 Χρύσα 

12 Ασημένια 

13 Χάλκινα 


3 συμμετοχές σε αγώνες εμπειρίας 5-10 ετών  


Είναι αξιέπαινο και φανερό πως σε κάθε πρωτάθλημα οι αθλητές μας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και κατακτούν διαρκώς περισσότερη εμπειρία κατακτώντας όλο και περισσότερες διακρίσεις! Θερμά συγχαρητήρια και στους προπονητές για τον αγώνα που δίνουν κάθε φορά στην κατάλληλη προετοιμασία των αθλητών τους ψυχικά αλλά και σωματικά! 


Η όλη διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αποδεικνύοντας ότι χρόνο με το χρόνο, πρωτάθλημα το πρωτάθλημα, η ανάπτυξη του αθλήματος γίνεται όλο και πιο εμφανής και ο ζήλος που δείχνουν οι παράγοντες που οργανώνουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα βελτιώνεται διαρκώς παρέχοντας σε αθλητές, προπονητές, διαιτητές, θεατές το αποτέλεσμα που αρμόζει σε μια τέτοια πανελλήνια διοργάνωση!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!! Ραντεβού στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων - Εφήβων στην Ουγγαρία!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.