Header Ads

Header ADS

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΚΦΟΒΙΖΟΝΤΑΙ κ. ΣΟΥΡΗ!


ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΚΦΟΒΙΖΟΝΤΑΙ κ. ΣΟΥΡΗ!

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί σε όλους μας η διαρκής προσπάθεια του κ. Σουρή και της παράταξής του να εκφοβίσουν τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας. Ο εκφοβισμός και οι απειλές ΔΕΝ έχουν θέση στην Αυτοδιοίκηση και το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας έχουμε ακέραιο το δικαίωμα της γνώμης μας, αναφαίρετο το δικαίωμα της επιλογής και κυρίως στηρίζουμε εκ θέσεως και πεποιθήσεως όλες τις αποφάσεις του επικεφαλής μας, που ο κυθηραϊκός λαός έχει αναδείξει τρεις συνεχείς φορές στη θέση του Δημάρχου Κυθήρων.
Μας προκαλεί εντύπωση ότι ο κ. Σουρής σιωπά προκλητικά για όλα τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στο νησί και αντί προτάσεων και λύσεων επιλέγει τις καταγγελίες και αναφορές, προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, που ενώ θα πρέπει να διεκπεραιώσουν σημαντικές δημοτικές υποθέσεις, αναγκάζονται εδώ και 4 μήνες να απασχολούνται με τις αβάσιμες καταγγελίες του κ. Σουρή και με τις ψευδεπώνυμες προεκλογικές καταγγελίες των δημοτικών έργων, για τις οποίες κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν.
Ας το αντιληφθούν:
όσες καταγγελίες και να κάνουν, ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!
Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση: η προσπάθεια εκφοβισμού ΔΕΝ θα περάσει.
Θα στηρίζουμε το Δήμαρχο, τη Δημοτική Αρχή, το πρόγραμμά μας, που επικύρωσε ο κυθηραϊκός λαός με την ψήφο του.
Στο τέλος, δικαιώνονται τα έργα και όχι οι καταγγελίες.
Στο τέλος, οι πολίτες θυμούνται και επιβραβεύουν αυτούς που εργάζονται και όχι όσους προσπαθούν να ανακόψουν την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.
Σοβαρευτείτε κ. Σουρή. Ο κίνδυνος της γραφικότητας είναι πλέον ορατός για εσάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.