Header Ads

Header ADS

ΠΟΤΑΜΟΣ:H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ¨Η αυθαίρετη απόρριψη πάσης φύσεως απορριμμάτων σε μη προκαθορισμένες τοποθεσίες, στην ύπαιθρο ή εκτός των κάδων, συνιστά ποινικό αδίκημα και τιμωρείται με πρόστιμο.

Φωτογραφία Ποταμός TACAN

Ο Δήμος Κυθήρων έπραξε ορθά και άλλαξε την θέση των κάδων για τα ογκώδη αντικείμενα μετά από το ¨χάος¨που επικρατούσε γύρο από τους κάδους στις περιοχές Αγία Πελαγία και TAGAN Ποταμού και μετά τις καταγγελίες κατοίκων (ρεπορτάζ adelin fm )

Ο χώρος στην Αγία Πελαγία ¨έλαμψε¨από καθαριότητα και καλλωπίστηκε όπως βλέπετε στην φωτογραφία, απομακρύνοντας  απορρίμματα και καύσιμη ύλη.

                                                               Φωτογραφία Αγία Πελαγία.

Όμως στην περιοχή του TACAN Ποταμού δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να μεταφέρουν απορρίμματα κάθε είδους, καθώς και επικίνδυνη για φωτιά ξερή καύσιμη ύλη.


Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ TACAN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ


Η ανακοίνωση του Δήμου Κυθήρων αναφέρει ρητά:

¨η αυθαίρετη απόρριψη πάσης φύσεως απορριμμάτων σε μη προκαθορισμένες τοποθεσίες, στην ύπαιθρο ή εκτός των κάδων, συνιστά ποινικό αδίκημα και τιμωρείται με πρόστιμο

Οι κάδοι ογκωδών αντικειμένων και προϊόντων ΑΕΚΚ, μεταφέρθηκαν από τις θέσεις “Αγ. Πελαγία” και “TACAN Ποταμού” στη θέση “Φωνόμαντρα” σύμφωνα με το συνημμένο χάρτη. Παρακαλούμε για την ενημέρωση των δημοτών.


Δείτε σημερινές φωτογραφίες από τον χώρο του TACAN Ποταμού




-------------------------------------------
Ρεπορττάζ
ADELIN FM 
ΚΥΘΗΡΑ
___________________


1 σχόλιο:

  1. Έμαθα για την αλλαγή του τόπου απόθεσης επειδή διαβάζω Adelin. Υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μας που δεν το κάνουν, ούτε πχ έχoυν ενημέρωση απο το Fb, και πολλοί ακόμη που μαθαίνουν αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα καλά ελληνικά. Ίσως θα έπρεπε η ενημέρωση να γίνεται με περισσότερους τρόπους (παλιά υπήρχαν πίνακες ανακοινώσεων στις κοινότητες σε κεντρικά σημεία) και σε περισσότερες γλώσσες (αγγλικά και αλβανικά ίσως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.