Header Ads

Header ADS

ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ¨ΚΑΣΙΜΑΤΕΙΟΝ¨Ο Οίκος Ευγηρίας Κυθήρων υποχρεώνεται να άρει τα υγειονομικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας κατά της COVID-19.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ «ΚΑΣΙΜΑΤΕΙΟΝ»

Ο Οίκος Ευγηρίας Κυθήρων «Κασιμάτειον» ανακοινώνει ότι, συμμορφούμενος με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπηρεσιών (Υπουργείο Υγείας, Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας), υποχρεώνεται να άρει τα υγειονομικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας κατά της COVID-19.

Σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, τα υγειονομικά μέτρα θα επανέλθουν άμεσα σε περίπτωση που διαπιστωθεί συρροή κρουσμάτων μεταξύ των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο, κάτι που ουδείς δύναται να το αποκλείσει.

Παρόλα αυτά, σεβόμενοι την ανάγκη προστασίας της ευπαθούς ομάδας των ηλικιωμένων μας - όπως θεωρούμε πως συμβαίνει και με όλους τους συγγενείς και φίλους τους - διατυπώνουμε ισχυρή σύσταση για τα εξής:

Ø Όσοι επισκέπτονται το Γηροκομείο να έχουν ήδη ελεγχθεί με rapid test πριν την είσοδό τους στο ίδρυμα και εάν δεν αισθάνονται απολύτως καλά να αναβάλλουν για λίγες μέρες την επίσκεψη τους στους οικείους τους.

Ø Όσοι επιθυμούν να συνοδεύσουν κάποιον ηλικιωμένο εκτός του Γηροκομείου (π.χ. για μια ολιγόωρη βόλτα) να τον έχουν ήδη ελέγξει με rapid test πριν την είσοδό του εκ νέου στο ίδρυμα.

Επίσης, για λόγους εύρυθμης λειτουργίας του Γηροκομείου αλλά και προστασίας της υγείας εντός της δομής, οι επισκέψεις των οικείων θα εξακολουθήσουν να γίνονται μόνο μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τους υπευθύνους του Γηροκομείου.

Εκ του Οίκου Ευγηρίας Κυθήρων «Κασιμάτειον»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.