Header Ads

Header ADS

Επιβεβαιώθηκε τελικά ο Κουτσονικολής! (γι’ αυτό πήδηξε αμέσως από το καράβι…).


Επιβεβαιώθηκε τελικά ο Κουτσονικολής!

(γι’ αυτό πήδηξε αμέσως από το καράβι…).
---------------------------------------------------------
Ο επί 13 χρόνια αντιδήμαρχος Βοιών και στενός συνεργάτης της δημοτικής αρχής, στην επιστολή παραίτησής του τον περασμένο Ιανουάριο, αναλογιζόμενος αυτά που έρχονται, δήλωνε ότι θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στη Δ.Ε. Βοιών και όχι μόνο.
Μόλις 6 μήνες μετά τις εκλογές, οι «προβλέψεις» του επιβεβαιώθηκαν.
Η ανικανότητα της καινούριας ηγεσίας οδηγεί τα ΒΑΤΙΚΑ σε μαρασμό, με τελευταίο ατόπημα, το βρώμικο ψέμα.
Η νυν αντιδήμαρχος Βοιών, πολιτικά ανίκανη στην κυριολεξία να ολοκληρώσει τη διαδικασία χρήσης του παραλιακού δρόμου Νεάπολης ως πεζόδρομου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, κατηγορεί με δόλιο τρόπο την αντιπολίτευση! Λες και η αντιπολίτευση διοικεί τον Δήμο!
Ελλείψει έργου, μάλιστα, ξεκατινιάζεται όλη μέρα στο διαδίκτυο για να διαβάλει τη δημοτική σύμβουλο κα Κυριακή Βραϊμάκη, προσπαθώντας απεγνωσμένα να κρύψει τη δική της αχρηστία πίσω από άλλους!
Η εν λόγω αντιδήμαρχος δεν είχε έστω και το σθένος να ενημερώσει την παράταξή μας, που ΟΜΌΦΩΝΑ όπως οι ίδιοι επιτέλους ομολογούν, ψήφισε τον κανονισμό πεζόδρομου, ότι αυτή η Μελέτη ακυρώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, προφανέστατα λόγω ανικανότητας της δημοτικής αρχής. Το σθένος να παραδεχτείς το λάθος σου δεν είναι κάτι κακό, αρκεί να το κάνεις με ειλικρίνεια και όχι να λοιδορείς και να συκοφαντείς τους αντιπάλους σου για να κρύψεις τη δική σου αδυναμία.
Κι εμείς ενημερωθήκαμε σε 2ο χρόνο όταν είδαμε την ανακοίνωση της εν λόγω αντιδημάρχου και τηλεφωνήσαμε στην Αστυνομία ώστε να μάθουμε ποιος είναι ο δημοτικός σύμβουλος που δήθεν έκανε καταγγελία!
Εκεί διαπιστώσαμε ότι καταγγελία δεν υπήρχε αλλά προφανώς, η αχρηστία της αντιδημάρχου οδήγησε σε όλη αυτή την ανακατωσούρα προκειμένου να αυτοκαλυφθεί στην τοπική κοινωνία.
Αφήνω ασχολίαστο το γεγονός ότι στην αρχική της δημοσίευση φωτογραφίζει άντρα δημοτικό σύμβουλο, όπου ο μοναδικός στις Βοιές βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο της Αθήνας!
Λαμβάνοντας όμως, υπόψιν τις τεράστιες ευθύνες του πρώην αντιδημάρχου εφόσον γνώριζε που βαδίζει η Δ.Ε. Βοιών και για δικούς του λόγους το απέκρυπτε, αλλά και της νυν αντιδημάρχου να ξεκατινιάζεται δημόσια την ώρα που η Δ.Ε. Βοιών παραπαίει και η Νεάπολη, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες που θα έπρεπε να ακμάζει, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, το μόνο που δίνει κουράγιο είναι ότι οι Βατικιώτες πλέον γνωρίζουν,
«Ο σώζων εαυτόν σωθήτω».
Θεοδούλη Σπυριδάκου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.