Header Ads

Header ADS

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου | 8-8-2024 Λήψη απόφασης περί πρόσθετων κατεπειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση της φετινής λειψυδρίας



Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87/7-6-2010), όπως ισχύει,

Κ Α Λ Ε Ι Σ Θ Ε
σε μεικτή (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ σε πραγματικό χρόνο), τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κυθήρων, που θα γίνει στην αίθουσα «Δήμαρχος Αρτέμιος Καλλίγερος» του Δημαρχείου Κυθήρων (για τους με φυσική παρουσία δημοτικούς συμβούλους), την 8/08/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00 μ.μ. με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί πρόσθετων κατεπειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση της φετινής λειψυδρίας & εξεύρεση βιώσιμων λύσεων για την αντιμετώπιση της διακοπής παροχής με πόσιμο νερο για μεγάλο χρονικό διάστημα στης δημοτικές κοινότητες Λογοθετιανίκων, Ποταμού, Φριλιγκιανίκων, Αρωνιαδίκων, Μυλοποτάμου, Μυρτιδίων και όπου αλλού προκύψει. (εισηγητής: Σουρής Ζαχαρίας).

 

*Οι δημοτικοί σύμβουλοι παρακαλούνται να δηλώσουν τον τρόπο συμμετοχής τους στην συνεδρίαση, (δια ζώσης ή διαδικτυακά), μέχρι μια ώρα πριν την έναρξή της, τηλεφωνικά ή με email στο: depitropi@kythira.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.