Header Ads

Header ADS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ megatv.com:Την υπόθεση – θρίλερ στα Κύθηρα καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου (video)

 



Την υπόθεση – θρίλερ στα Κύθηρα καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου.

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο της 60χρονης γυναίκας, που διατηρούσε κατάστημα με σουβενίρ στο νησί, οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση. Η γυναίκα αυτοκτόνησε, όπως εκτιμούν οι περισσότεροι από εκείνους που τη γνώριζανμ ή μήπως κρύβεται ένα καλά σκηνοθετημένο έγκλημα που για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί;

Η Ρία Τσοχαντάρη με την κάμερα του Live News βρέθηκε το πρωί στο μονοπάτι της Χώρας του νησιού, όπου η 60χρονη επιχειρηματίας βρέθηκε απανθρακωμένη, με στενούς συγγενείς και φίλους της, να παραμένουν απαρηγόρητοι.

Ο άντρας που εντόπισε την απανθρακωμένη σορό της 60χρονης παραμένει σε κατάσταση σοκ. Οι σκληρές εικόνες που αντίκρισε στοιχειώνουν την κάθε του σκέψη.

«Από μακριά είδα στη μέση του δρόμου κάποιο πράγμα, θορυβήθηκα. Όταν ήρθα κοντά είδα ότι είναι ανθρώπινο σώμα. Φαινόταν πως ή πεθαμένος άνθρωπος ήταν ή ναρκωμένος», είπε στο MEGA ο άνθρωπος που εντόπισε τη σορό της 60χρονης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δικών της ανθρώπων, η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι που έμενε, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου. Ο σύζυγός της δεν ανησύχησε, αφού όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, η γυναίκα του το είχε ξανακάνει. Ήλπιζε πως την επόμενη μέρα θα επιστρέψει.

Όταν όμως το επόμενο πρωί οι ώρες άρχισαν να περνούν χωρίς εκείνη να δίνει το παραμικρό σημάδι ζωής, ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής. Η πληροφορία που διακινείται από το πρωί χωρίς πάντως να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, είναι πως η γυναίκα άφησε δύο σημειώματα πριν φύγει από το σπίτι της.

Οι Αρχές αποφεύγουν μέχρι στιγμής να κλείσουν τον φάκελο της υπόθεσης με την ένδειξη αυτοκτονία. Θέλουν να αποκλείσουν και την παραμικρή πιθανότητα να έχει συμβεί κάτι άλλο. Οι έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, έχουν δει στο παρελθόν και άλλες υποθέσεις που παρέπεμπαν σε αυτοχειρία, να κρύβουν στην πραγματικότητα μια στυγερή δολοφονία.

Δίπλα στην απανθρακωμένη σορό της 60χρονης, βρέθηκε ένας αναπτήρας, αλλά και ένα δοχείο που πιθανότατα περιείχε νέφτι.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, η 60χρονη ανέβαινε τα τελευταία χρόνια τον δικό της Γολγοθά. Όπως είπε οικογενειακός φίλος της 60χρονης, η γυναίκα είχε χάσει ένα παιδί, καθώς και τον πατέρα της.

Η οικογένειά της, δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που είχε λόγους να της κάνει κακό.

«Ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, δεν είχαμε ούτε συγγενείς εδώ, ούτε για τα χωράφια τσακωνόμασταν. Ήταν πιεσμένη για κάποια θέματα που την αφορούν, δεν το εξέφρασε και πολύ. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν ένας άνθρωπος κάνει αυτή την κίνησε δεν μπορείς να ξέρεις γιατί το κάνει κι αν μπορεί να αντέξει το βάρος που έχει μέσα του. Δεν είναι εγκληματική ενέργεια με την καμία», είπε συγγενής της 60χρονης.

Το τελευταίο διάστημα η 60χρονη φέρεται πως είχε συχνές αντιπαραθέσεις με έναν συγγενή της, που ζει στην Αθήνα, για υπόθεση κληρονομιάς.

Οι έρευνες στα Κύθηρα για την υπόθεση θρίλερ συνεχίζονται, με τους στενούς συγγενείς της 60χρονης να περιμένουν επίσημη ενημέρωση, για τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας.

ΠΗΓΗ megatv.com

1 σχόλιο:

  1. ''Ο άντρας που εντόπισε την απανθρακωμένη σορό της 60χρονης παραμένει σε κατάσταση σοκ. Οι σκληρές εικόνες που αντίκρισε στοιχειώνουν την κάθε του σκέψη.''
    Γιατί έπαθε σοκ; χάρος την πήρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.