Header Ads

Header ADS

ME ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΞΗ Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Νεάπολη Λακωνίας παραμονή του Αγίου Πνεύματος Κυριακή 23 Ιουνίου.

Φωτορεπορτάζ

Γιώτα Πολίτη


Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Λακεδαιμονίας κ. Θεόφιλου και των σεβαστών ιερέων από όλες τις ενορίες των Βατίκων.

Παρέστησαν οι Πολιτικές ,Αστυνομικές ,Λιμενικές ,Πυροσβεστικές Αρχές του Δήμου Μονεμβασίας ,εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας εντός της πόλης σε ιδιαίτερο κατανυκτικό κλίμα και με κάθε επισημότητα υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Βοιών η οποία με βήμα απέδωσε τιμές ,υπό την διεύθυνση της αρχιμουσικού κυρίας Φανής Φερδιανάκη .

Με την παρουσία τους τίμησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κύριος Ηρακλής Τριχείλης ,οι αντιδήμαρχοι κ Δουμάνη κ.Λεκάκη και κ.Καλογερίνης ,απο την Μείζονα Μειοψηφία η κα Βραϊμάκη-Καραντζη , κοινοτάρχες , δημοτικοί σύμβουλοι ,ο Βουλευτής της Ν.Δ κος Αθανάσιος Δαβάκης ,η Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Λακωνίας κα Μαργαρίτα Σπυριδάκου και άλλοι επίσημοι.
Κατά την περιφορά της Ιερας Εικόνας το παρών έδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων με το τμήμα ενηλίκων οι οποίοι ήταν ντυμένοι με παραδοσιακές στολές.

Η Νεάπολη "φόρεσε" τα γιορτινά της και οι δρόμοι της πόλης γέμισαν πολύχρωμα φαναράκια που άναψαν οι κάτοικοι , δημιουργώντας μια εικόνα απίστευτης ομορφιάς και γαλήνης.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία.

Χρόνια Πολλά στις Εορτάζουσες και τους Εορτάζοντες.

Θα ακολουθήσει με νεότερη ανάρτηση και το σχετικό video.
____________________
Αίθουσα Σύνταξης
Γιώτα Πολίτη
ADELIN 107,3 Ραδιόφωνο Κυθήρων
________________________________

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.










































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.