Header Ads

Header ADS

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ:ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΟΠΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΝΕΡΟΥ


Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου- Μεγάλης Σπηλιάς - Βιγκλαφίων Παναγιώτης Μάρκος εφιστά την προσοχή σε όλους τους κατοίκους, να κάνουν λελογισμένη χρήση νερού, να αποφεύγουν την άσκοπη κατανάλωση του και να περιορίζονται μόνο στην αναγκαία χρήση του.

Κάθε καλοκαίρι όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με προβλήματα νερού.
Ιδίως στην περιοχή μας όπου λόγω της κλιματικής αλλαγής και της λειψυδρίας ,απειλείται με ερημοποίηση.
Παρατηρείται δε,συχνά, μια αλόγιστη σπατάλη για διάφορες άλλες χρήσεις όπως πότισμα κήπων και αγρών, πλύσιμο αυτοκινήτων, κατάβρεξη αύλειων χώρων, οδοστρωμάτων κλπ. Όπως όλοι γνωρίζουμε η κάθε σταγόνα είναι πολύτιμη. Το νερό δεν είναι για άσκοπη κατανάλωση και η όποια άσκοπη χρήση και κατασπατάληση θα τιμωρείται. Αν διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει συμμόρφωση με τα ανωτέρω,στους παραβάτες θα επιβάλλονται τα πρόστιμα που προβλέπονται από τον κανονισμό. Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό και αποτελεί δικαίωμα όλων μας. Είναι υψίστης λοιπόν σημασίας η από κοινου προσπάθεια για την εξασφάλιση του. Τέλος,ο Πρόεδρος σας ενημερώνει πως ύστερα από τον Δειγματοληπτικό Έλεγχο νερού που πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου το νερό ανταποκρινόταν από μικροβιολογικής απόψεως ως προς τις παραμετρικές τιμες (όρια) που προβλέπονται από τη σχετική διάταξη.
Κατόπιν παράκλησης του Προέδρου κ.Παναγιώτη Μάρκου σας επιστνάπτουμε την ¨Εκθεση αναλύσεων νερού ανθρώπινης κατανάλωσης¨της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Δ.Ε.Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.