Header Ads

Header ADS

Επίσκεψη του Γραμματέα ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και Υπ. Ευρωβουλευτή Ανδρέα Σπυρόπουλου στη Σπάρτη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σπάρτη, 06/06/2024

Επίσκεψη του Γραμματέα ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και Υπ. Ευρωβουλευτή Ανδρέα Σπυρόπουλου στη Σπάρτη

Στη Σπάρτη βρέθηκε χθες, Τετάρτη 5 Ιουνίου, ο Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος όπου πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία στο καφέ γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

«Είμαι απόλυτα αισιόδοξος και σας βεβαιώνω πως τον τρίτο μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει σαν κόμμα, τις ευρωπαϊκές εκλογές, θα τον κερδίσουμε. Το ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει μία νέα πορεία μετά τις ευρωπαϊκές εκλογές συγκρότησης ενός προοδευτικού και κοινωνικού ρεύματος, μιας άλλης πολιτικής πρότασης, μιας άλλης πρότασης για τη διακυβέρνηση του τόπου απέναντι στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπυρόπουλος και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τη Βουλευτή Λακωνίας, κ. Νάγια Γρηγοράκου και την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας.

Η βουλευτής Λακωνίας με της σειρά της τόνισε πως είναι σημαντικό να ψηφίσουμε το ΠΑΣΟΚ στις ευρωπαϊκές εκλογές ως έναν αντίπαλο στη Νέα Δημοκρατία. «Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα, το οποίο έχει θέσεις ουσιαστικές, κοστολογημένες και πραγματικά είναι κοντά στα προβλήματα του Έλληνα πολίτη. Θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε μία μεγάλη ώθηση στο κόμμα μας, έτσι ώστε τη Δευτέρα το πρωί να ξεκινήσουμε, πλέον, τον αγώνα μας για τις εθνικές εκλογές όποτε αυτές έρθουν».

Τέλος, ο κ. Σπυρόπουλος συνοδεία της βουλευτού Λακωνίας και μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, επισκέφτηκαν τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, όπου συνάντησαν την Πρόεδρο κ. Τσιρώνη. Η Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Σπυρόπουλο για τα προβλήματα της υγείας στη Λακωνία καθώς και για τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.