Header Ads

Header ADS

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που γράφει τους Νόμους στα παλιά του τα παπούτσια χωρίς να ορρωδεί για τις προβλεπόμενες κυρώσεις.



Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που γράφει τους Νόμους στα παλιά του τα παπούτσια χωρίς να ορρωδεί για τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Η αφισοκόλληση απαγορεύεται, κανένα άλλο κόμμα δεν βάζει πλέον αφίσες (ίσως να εξακολουθεί ο Βελόπουλος που το 2019 είχε γεμίσει όλες τις κολώνες, αν και δεν έχω δει καμία φέτος), όμως το ΚΚΕ για ακόμα μια φορά βρίσκεται στο απυρόβλητο και όποιος τολμήσει να τους πει το αυτονόητο, αυτομάτως μπαίνει στο στόχαστρό τους ως "υπηρέτης του κεφαλαίου" και "εχθρός των λαϊκών αγώνων" και λοιπές μπούρδες δεκαετίας 1950.
Με λυπεί αφάνταστα αυτή η αδιανόητη ασυδοσία και κυρίως η ατιμωρησία αυτής της επαναλαμβανόμενης εξόχως αντικοινωνικής, αντιαισθητικής, αντιδημοκρατικής και αντιπεριβαλλοντικής συμπεριφοράς (τα κηρύγματα για τη Δημοκρατία και το περιβάλλον τους μάραναν...).
Όλη η Αθήνα (προφανώς και άλλες πόλεις) είναι γεμάτη με αφίσες για την ομιλία του - συμπαθούς κατά τα λοιπά - κ. Κουτσούμπα και για την "αντίσταση στην ΕΕ" (φυσικά ο παχυλός μισθός του Ευρωβουλευτή δεν τους χαλάει και ας ευαγγελίζονται επίσημα την έξοδό μας από την ΕΕ!).
Σε καμία σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα δεν θα επιτρεπόταν αυτή η συστηματική παραβίαση των Νόμων, ειδικά από ένα κόμμα που εκπροσωπείται στη Βουλή, δηλαδή στο Νομοθετικό Σώμα!
Εδώ, είναι απλά Πέμπτη...
φωτό: Χρήστος Μπόνης (Facebook)



9 σχόλια:

  1. Well said Mr. Mayor! You ve got guts!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πες μας Χαρχαλακη πιο αδίκημα ειναι πιο σοβαρο ;;;; Η παράβαση καθήκοντος απο την μεριά σου ή η αφισοκόλληση ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε χειρότερα και τους ναζί. Ο φασισμός σας δεν έχει όρια

      Διαγραφή
    2. Αγόρι μου το καταλαβαίνεις ότι η αφισοκολληση ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ; Καταλαβαίνεις ελληνικά η όχι; Απαγορεύεται. Δεν είστε υπεράνω του νόμου επειδή είστε δήθεν κομμουνιστές με δεξιές τσέπες

      Διαγραφή
  3. Καλύτερα να μαίας ( και απο οτι βλεπω μασάς πολύ καλα) πάρα να μιλάς. Μαθε αν θέλεις να ξέρεις οτι τα εισοδήματα και καταθέσεις που προέρχονται από τη βουλευτική αποζημίωση των βουλευτών του ΚΚΕ προσφέρονται στο Κόμμα!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, σιγά τη μεγάλη διαφορά με τη ΝΔ. Απλά εκεί τα προσφέρει το κόμμα, αυτοί το κάνουν αντίθετα.

      Διαγραφή
    2. Και το κόμμα τι τα κάνει; Τα δίνει στα όργανα; Στα συσσίτια; Κάνει αγαθοεργίες; Όχι βέβαια! Συντηρεί τον πιο φασιστικό κομματικό μηχανισμό της Ευρώπης και δηλητηριάζει τις παιδικές ψυχές με μαρξιστικές ανοησίες

      Διαγραφή
  4. Λοιπον χαρχαλακη επειδή σε αρέσουν οι λέξεις που προκαλούν εντύπωση στα πρόβατα σου έχω μερικές ακόμα. Άσε την αμετροεπεια δεν θα γίνεις έτσι γεράρος θεωρείς τον εαυτό σου αρχολίπαρο και έχεις μια οιηση για το εγώ σου. Και στο τέλος μενεις ενεός μπροστά στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δυο (ανώνυμοι)καταφεύγετε σε ωμό αντικομουνισμό. Δεν ξέρουμε αν ζήλευετε τη δόξα κάποιων χρυσαυγιτών, που λένε ακριβώς τα ίδια, αλλά δεν μας κάνει εντύπωση. Ο αντισοβιετισμός σας είναι πιστοποιητικό χρησιμότητας στο σύστημα. Γι' αυτό και η χολή στο ΚΚΕ. Για αυτό την Κυριακή λοιπόν δεν χωράει άλλη σκέψη. ΚΚΕ δαγκωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.