Header Ads

Header ADS

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ¨Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ¨Ενα αγαπημένο κομμάτι της σεζόν μας που προσφέρει θύμησες και νοσταλγία για τη παράδοση μας!!

Ανάρτηση της

Kalliopi Karidi

Γεγονος πλεον το επισημο καλοκαιρι!

Ημερομηνια και θερμοκρασίες μας οδηγουν στο σταματημα της υποδοχης του κοσμου στην αιθουσα του Πλατανου εχοντας καθολα ετοιμη τη δροσερη πλατια του χωριου! Ερχεται η ωρα του στησιματος του Μυλοποταμιτικου μουσειου!

Ενα αγαπημενο κομματι της σεζον μας που προσφερει θυμησες και νοσταλγια για τη παραδοση μας!!

Θα ηταν ομορφο τρανε Παναγιωτη Στρατηγε να φτιαχνοταν ενας χωρος στο χωριο μας με το πολυτιμο υλικο που κληρονομησε λιγο πολυ η καθε οικογενεια μας ως μια υπερλαμπρη παραδοσιακη λαογραφικη εκθεση!

Θα ηταν υπεροχο ενα Μυλοποταμιτικο οίκημα να ενταχθει σε ενα προγραμμα και να στεγασει μια ομορφη εκθεση η οποια θα φερει απιστευτα εσοδα στο χωριο μας!

Η επισκεψιμοτητα αυτης της μικρης και ταπεινης του Πλατανου..μας δειχνει εδω και χρονια την μεγαλη απηχηση και την επιτυχια ενος τετοιου εγχειρηματος!

Εξαλλου ο Μυλοποταμος εχει παραδοση στη λαογραφικη εκθεση και στους επιτυχημενους χωρους! Απο τη παιδικη σου ηλικια ησουν προτεργατης...γιατι οχι και τωρα...

Τα Κυθηρα αξιζουν πολλα!

Το καθε χωριο μας τα καλυτερα! Ο Μυλοποταμος τα παντα! Καμαρωνουμε για το συλλογο, αγαπαμε Στρατηγο και μελη και θα ειμαστε παντα ακολουθοι! Αλλα και παντα ονειροπόλοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.