Header Ads

Header ADS

Οργή λαού στην Ηλεία - Έκαψαν το σπίτι του φονιά της 11χρονης Βάσως



Το σπίτι ήταν αυτό που διέμενε στο χωριό ο δολοφόνος της 11χρονης με την οικογένειά του


Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία της 11χρονης, φωτιά ξέσπασε σε λυόμενη κατοικία στην Μυρτιά Πύργου, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου ilialive.gr, το λυόμενο που κάηκε ήταν αυτό που διέμενε στο χωριό ο δολοφόνος της 11χρονης με την οικογένειά του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του patrisnews, μια ομάδα αγνώστων ατόμων έβαλε στο στόχαστρο το σπίτι του 37χρονου, ως μια πράξη αντεκδίκησης για την στυγερή δολοφονία και την απόπειρα βιασμού που διέπραξε σε βάρος της 11χρονης.

Στο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα μέλος της οικογένειας του 37χρονου δε βρισκόταν την ώρα του εμπρησμού στο παράπηγμα.

Το περιστατικό διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές.

Το τελευταίο σημείωμα της 11χρονης Βασιλικής

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το 11χρονο κορίτσι από την Ηλεία που την σκότωσε ο ίδιος της ο θειος.

Η 11χρονη Βάσω ήταν εξαιρετική μαθήτρια με τη δασκάλα της να μιλάει με τα πιο όμορφα και συγκινητικά λόγια.

«Έχουν μία ευγένεια που δεν συναντάς συχνά σήμερα, μία αγωγή. Δεν το περίμενα να συμβεί αυτό σε αυτή την οικογένεια, οι γονείς ήταν τόσο πολύ πάνω από τα παιδιά. Πιστέψτε με, είμαι σοκαρισμένη, δεν μπορώ να συνέλθω. Θεωρώ ότι θα μου πάρει πολύ χρόνο, είναι αδιανόητο», είπε χαρακτηριστικά η εκπαιδευτικός μιλώντας στον Alpha.

«Πολύ συχνά με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν: κυρία δεν καταλάβαμε αυτό σε αυτή την άσκηση. Τρία χρόνια τα είχα τα παιδιά», ανέφερε η δασκάλα.

Όπως αποκάλυψε στην τελευταία σελίδα στο τετράδιο της 11χρονης Βασιλικής από την Ηλεία είναι γραμμένη η φράση «Το χαμόγελο δεν άντεξε», με ημερομηνία 3/6/2024.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 11χρονης

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε άγρια στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της.

Συντετριμμένοι οι γονείς της και πλήθος κόσμου συνόδευσαν την ανήλικη στην τελευταία της κατοικία. Ανείπωτος πόνος, οργή, κι ένα τεράστιο «γιατί» διαγράφονται στα πρόσωπα όλων.

Η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, όπου τελείται η κηδεία της. Το λευκό φέρετρο συνόδευσαν οι συγγενείς της με τον θρήνο αποτυπωμένο στα πρόσωπά τους ενώ όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για το ανήλικο κορίτσι που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της 11χρονης Βασιλικής

Αποκαλύψεις για όσα ανέφερε ο 37χρονος δολοφόνος της μικρής Βασιλικής στην Ηλεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το Star συναντήθηκαν, έπλυναν το αυτοκίνητο, κι όταν μπήκε η 11χρονη στο αμάξι εκείνος επιχείρησε να την θωπεύσει. Εκείνη αντιστάθηκε και αυτός της επιτέθηκε. «Την πέταξε κάτω κι άρχισε να τη χτυπάει με κατσαβίδι, μετά την έσερνε για 45 μέτρα», αναφέρθηκε.

«Δεν το περίμενα αυτό από τον αδερφό μου. Δεν ξέραμε ότι έχει δικαστεί στο παρελθόν», είπε από την πλευρά του ο αδερφός του δράστη και ζήτησε πολύ σκληρή τιμωρία.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του θείου της 11χρονης Βασιλικής για τον καθ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του παιδιού. Είπε μεταξύ άλλων πως ο 37χρονος, που έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, είχε εξάρτηση από το καζίνο και είχε φτάσει στο σημείο να μετατρέψει σε νεκροφόρα το αυτοκίνητο που είχε πάρει χωρίς λεφτά από τον πατέρα του κοριτσιού.

«Αν τον είχα τώρα θα τον έκοβα κομματάκια», σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.