Header Ads

Header ADS

Χανιά: Καίριο χτύπημα της ΕΛ.ΑΣ. σε χασισοκαλλιεργητές- 1.050 δενδρύλλια και σχεδόν 32 κιλά κάνναβης



Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά μετά από συντονισμένες ενέργειες και δράσεις που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο από την ΕΛ.ΑΣ Κρήτης. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης και σχεδόν 32 κιλά κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Κισσάμου, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία, σε όχημα, αλλά και σε λοιπούς αποθηκευτικούς χώρους ιδιοκτησίας του συγκεκριμένου προσώπου.

Εντοπίσθηκε κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος χρησιμοποιούμενος για αποθήκευση-συσκευαστήριο- αποξηραντήριο ακατέργαστης κάνναβης και ακολούθησε έρευνα σε θερμοκήπιο που διατηρεί.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.050 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1.30 μέτρων, 31 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά / πλάστιγγα, διάφορες σακούλες με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, σακιά λιπάσματα, γεωργικά εργαλεία και άλλα πειστήρια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.