Header Ads

Header ADS

Θρίλερ με τον νεκρό άνδρα που βρέθηκε με βαρίδι 10 κιλών στον Σχινιά - Τι ερευνούν οι αστυνομικοί



Οι Αρχές τώρα πρέπει να διαλευκάνουν την υπόθεση με τα σενάρια να είναι δύο: Ή αυτό της δολοφονίας ή αυτό της αυτοκτονίας

Σε συναγερμό είναι οι Αρχές λόγω της σορού άνδρα που εντοπίστηκε στη θάλασσα κοντά στην παραλία του Σχινιά στον Μαραθώνα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας του, καθώς το θύμα βρέθηκε να έχει στο πόδι του βαρίδι 10 κιλών.

Λουόμενος ειδοποίησε τους λιμενικούς, καθώς είδε να επιπλέει στη θάλασσα η σορός. Όταν ο δύτης έβγαλε τη σορό από τη θάλασσα, είδε ένα βαρίδι 10 κιλών στο πόδι του. Οι Αρχές τώρα πρέπει να διαλευκάνουν την υπόθεση με τα σενάρια να είναι δύο: Ή αυτό της δολοφονίας ή αυτό της αυτοκτονίας.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι από το τατουάζ θα βρουν ποιος είναι

Ο ανοιχτόχρωμος άνδρας φορούσε φόρμα και είχε ένα τατουάζ στο χέρι. Οι Αρχές εκτιμούν ότι από το τατουάζ ενδεχομένως να βρουν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Όσον αφορά στο βαρίδι, ήταν ένας στρογγυλός δίσκος γυμναστηρίου. Ο γιατρός που εξέτασε τη σορό, εκτίμησε ότι ο θάνατός του άνδρα επήλθε πριν από περίπου 20 μέρες. Συνεπώς, το σώμα όντας σε σηπτική κατάσταση, ανέβηκε στην επιφάνεια της θάλασσας.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.