Header Ads

Header ADS

Το CBS «έδωσε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Συμφώνησε με τον Τζο Μπάιντεν για μεταφορά παράνομων μεταναστών από την Λατινική Αμερική!

 


«Θα τους παραλάβουν για να τους βοηθήσουν στην παραγωγική διαδικασία της Ελλάδας» λένε οι Αμερικανοί!

Σε μία πρωτοφανή αποκάλυψη, προχώρησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού CBS (το οποίο είναι παναμερικανικής εμβέλειας), με βάση την οποία παράνομοι μετανάστες που εισήλθαν στις ΗΠΑ από την Λατινική Αμερική θα μεταφερθούν στην Ελλάδα, για να βοηθήσουν την χώρα στην παραγωγική διαδικασία!

Είναι κάτι το οποίο δεν γίνεται γνωστό από την ελληνική κυβέρνηση αλλά από έναν ξένο τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος για να το δημοσιοποιεί σημαίνει πως υπάρχει κάποια συμφωνία με την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν.

Δηλαδή, για άλλη μια φορά η κυβέρνηση ασκεί μυστική πολιτική ατζέντα για την οποία δεν ενημερώνει κανέναν και απλώς την επιβάλλει στους Έλληνες πολίτες.

Φυσικά πρόκειται για βοήθεια για τον Τζο Μπάιντεν για να μπορέσει να προχωρήσει στις προεδρικές εκλογές παρουσιάζοντας κάποιου είδους «κανονικότητα» στο εσωτερικό της χώρας.

Οι Αμερικανοί είναι εξοργισμένοι με την αθρόα εισβολή εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών στο αμερικανικό έδαφος και με το πως αντιμετωπίζει το ζήτημα η κυβέρνηση Μπάιντεν.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο του CBS, υπάρχουν τέσσερα κέντρα συγκέντρωσης των παράνομων αλλοδαπών, στην Κολομβία, στην Γουατεμάλα, στο Εκουαδόρ και στην Κόστα Ρίκα, όπου και θα γίνεται η «διαλογή» και θα αποφασίζεται ποιοι θα έρθουν στην Ελλάδα αλλά και στην Ιταλία.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το CBS, σκοπός αυτής πρωτοβουλίας είναι «να απομακρυνθούν όσο γίνεται περισσότεροι αλλοδαποί από τις ΗΠΑ»!

Σημειώνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει συμφωνίες με Αίγυπτο, Μπαγκλαντές και Πακιστάν με τις οποίες νομιμοποιεί την είσοδο στη χώρα πολλών χιλιάδων αλλοδαπών, υπό το πρόσχημα της έλλειψης «εργατών γης».

Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2023 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λ.Αυγενάκης σε συνέδριο στο Ηράκλειο είπε ότι «η χώρα χρειάζεται 180.000 εργάτες γης σε ετήσια βάση».

Συγκεκριμένα είπε: «Σε ετήσια βάση χρειαζόμαστε 180.000 εργάτες γης. Οι χώρες που διαχρονικά κάλυπταν αυτή την ανάγκη είναι η Αίγυπτος, η Αλβανία, η Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Βιετνάμ κ.α..

Γι’ αυτό το λόγο και ζητήσαμε επιμόνως να προχωρήσει άμεσα το υπουργείο Εξωτερικών σε ενίσχυση των κατά τόπους πρεσβειών μας, γραφείων μας ώστε να εξετάζονται οι φάκελοι αλλά όχι με διάθεση απόρριψης γιατί αυτό συμβαίνει το τελευταίο διάστημα μονίμως, αλλά με πραγματική διάθεση ελέγχου του φακέλου του κάθε ενδιαφερόμενου να έρθει στην Ελλάδα για αν εργαστεί κατόπιν αιτήματος συγκεκριμένης εταιρείας η οποία θα τον απασχολήσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».

Οπότε όπως φαίνεται οι χώρες αυτές δεν επαρκούσαν και τώρα στρεφόμαστε και στην Λατινική Αμερική!

Φυσικά δημιουργείται κι ένα άλλο ζήτημα:

Μαζί, με τους αλλοδαπούς από την Λατινική Αμερική μπορούν να εισέλθουν στην χώρα και διάφορα άλλα στοιχεία που μπορούν να ανήκουν είτε σε τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου ΙSIS (έχουν εμφανιστεί αρκετά στελέχη του ανάμεσα στους αλλοδαπούς που επιχειρούν να περάσουν στις ΗΠΑ από το Μεξικό), είτε στα μεξικανικά καρτέλ (που μπορούν να λειτουργήσουν εδώ ως «σύνδεσμοι» ή ακόμα και ως sicarios-επαγγελματίες εκτελεστές).

Το εντυπωσιακό είναι ότι η «ενημέρωση» για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, έρχεται πάλι από έξω και όχι από την ίδια την κυβέρνηση.

.pronews.gr

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή αντί τους (κατά τα άλλα χριστιανούς) να απασχολεί η σύγχρονη δουλεία, τους απασχολεί μην έρθουν... τρομοκράτες ντυμένοι εργάτες γης και απειλήσουν ποιόν; Τις ελληνοχριστιανικές μας αξίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.