Header Ads

Header ADS

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΝΟΓΙΑΝΝΗΣ:Συγγνώμη αλλά έχει και η υπομονή τα όρια της.



Λοιπόν για να τελειώνουμε και για να σταματήσουν τα τρολάκια, οι ξερόλες, τα φερέφωνα και οι άσπονδοι φίλοι μου (θα βγουν στην φορά και τα ονόματά τους αν δεν σταματήσουν τις ψεύτικες και επικίνδυνες αναφορές τους) που ενώ δεν τους έχω πειράξει προσπαθούν να με υποτιμήσουν, να με διαβάλουν και να με κατηγορήσουν.

Λοιπόν για μια ακόμη φορά θα πω ότι η ΑΕΝ Πλοιάρχων Νεάπολης Λακωνίας ΕΧΕΙ ολοκληρωτικά και αμετάκλειτα ΙΔΡΥΘΕΙ με Προεδρικό Διάταγμα και ΦΕΚ και η μη έναρξη της λειτουργίας τούτη την χρονιά οφείλετε αποκλειστικά και μονο σε τεχνικούς λόγους οι οποίοι σύντομα θα είναι παρελθόν και η Σχολή Έτοιμη να κάνει έναρξη τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Όσον αφορά εμένα προσωπικά έχω κατ'επανάληψει ερωτηθεί και έχω απαντήσει ότι είμαι συνταξιούχος 12 ήδη χρόνια και άποψη μου είναι ότι πάντα προηγούνται οι εν ενεργεία συνάδελφοι.
Δεν έχω υποβάλει καμία αίτηση πρόσληψης μου και ούτε έχει απορριφθεί κάποια αίτηση μου για πρόσληψη (αφού δεν έχω κάνει καμία σχετική αίτηση μου) και καλά θα κάνουν οι οποίοι κακεντρεχείς συνεχιζουν να με διαβάλουν,καλά λέω και πάλι θα κάνουν, να σταματήσουν να διαδίδουν ψεύδη και συκοφαντίες γιατί πράγματι υπάρχει και δικαιοσύνη.
Θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου που βοήθησα όπως και οσο μπορούσα στην ίδρυση αυτής της Σχολής που είμαι σίγουρος ότι θα δώσει άλλη δυναμική στην μικρή μας πολιτεία και δηλώνω ότι θα βοηθήσω από οποιοδήποτε μετερίζι χρειαστεί για την λειτουργία της προσφέροντας προσωπικές υπηρεσίες ακόμη και αφιλοκερδώς (αν χρειαστεί) προκειμένου να στηριχθεί και να λειτουργήσει αποτελεσματικά η εν λόγω σχολή.
Όταν και αν θα ζητηθούν αιτήσεις προσλήψεως, να είναι σίγουροι ότι αν θα υποβάλλω αίτηση προσλήψεως (έχω ΝΟΜΙΜΑ το δικαιωμα) θα τους ενημερώσω έγκαιρα και έγκυρα, αλλά πάντα με γνώμονα ότι προηγούνται οι εν ενεργεία συνάδελφοι.
Γι'αυτό καλά θα κάνουν να σκάσουν (πώς αλλιώς να τους το πω, τέλος πάντων) και να κάνουν λίγη υπομονή.
Εξετάσεις δεν θα δώσω τώρα και μάλιστα σαυτούς τους άσχετους, τους συκοφάντες καταστροφολόγους.
Αϊ σιχτήρ πιά.....
Συγγνώμη αλλά έχει και η υπομονή τα όρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.