Header Ads

Header ADS

Τα απτά αποτελέσματα και ο αλληλοσεβασμός φέρνουν ομόνοια και συνοχή

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα απτά αποτελέσματα και ο αλληλοσεβασμός φέρνουν ομόνοια και συνοχή

Ο Πρόεδρος του ΕΕΠ κ. Γιάννης Βουτσινάς μετά την ολοκλήρωση της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 24ης Απριλίου 2024 και την Εκλογή του κ. Κ. Μαρκουλιδάκη στην θέση του Α’ Αντιπροέδρου του Δ.Σ. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την πρώτη ημέρα της εκλογής μου στην θέση ευθύνης του Προέδρου του ΕΕΠ, το 2018, θέσαμε με τους συνεργάτες μου έναν μεγάλο στόχο: να εργαστούμε επίμονα και συλλογικά για το κοινό καλό, να προασπίσουμε τα συμφέροντα των μελών μας και να ενισχύσουμε το κύρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Στόχο τον οποίο ως Πρόεδρος καθημερινά και απαρέγκλιτα υπηρέτησα και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε.

Από τότε έως σήμερα θέσαμε στόχους και τους πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό :

· Διαχειριστήκαμε χρηστά και αποτελεσματικά τα Οικονομικά του ΕΕΠ δημιουργώντας ένα ισχυρό αποθεματικό για να την παροχή αντισταθμιστικών υπηρεσιών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

· Εξυγιάναμε το Μητρώο των Μελών μας, αίροντας χρόνιες αδικίες.

· Εκσυγχρονίσαμε τις υποδομές μας και τις διαδικασίες μας.

· Ενισχύσαμε το στελεχιακό μας δυναμικό, δώσαμε το παρόν σε συνεργατικές δράσεις με κοινωνικούς εταίρους και παραγωγικούς φορείς.

· Σχεδιάσαμε και παρείχαμε δωρεάν στα Μέλη μας αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία ένα πλήθος χρήσιμων αντισταθμιστικών υπηρεσιών.

· Εκπροσωπήσαμε δι΄ εμού το ΕΕΠ στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας με την ανάληψη τόσο της θέσης του Οικονομικού Επόπτη όσο και του Αντιπροέδρου που έως σήμερα διατηρώ.

· Είμασταν παρόντες σε κάθε αναγκαία αλλά και δυνατή διαδικασία διαμεσολάβησης με την κεντρική διοίκηση και την κυβέρνηση δίνοντας φωνή στα Μέλη μας, μέσω του φορέα μας.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μέσα από την κοινή περπατησιά, διαχωριστικές γραμμές, προσωπικές φιλοδοξίες και διαφορές μπήκαν στην άκρη, μηδενίστηκαν με την βούληση όλων και τελικά γίναμε όλοι μια γροθιά, μια ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο πριν 3 χρόνια ο ανθυποψήφιος στις εκλογές του 2018 για την θέση του Προέδρου του ΕΕΠ κ. Λεωνίδας Μίχας, ανέλαβε ως Β’ Αντιπρόεδρος και μέσα από τις θεσμικές του αρμοδιότητές και την εν γένει επιμελητηριακή και αυτοδιοικητική παρουσία του, συμβάλλει πάντα θετικά στο θεσμό.

Ακόμα περισσότερο τώρα αξιοποιώντας το γεγονός ότι ο μέχρι σήμερα Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ν. Παπαγεωργίου, ορίστηκε Πρόεδρος της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε. της Περιφέρειας Αττικής αλλά και εκπρόσωπος του ΕΕΠ στην ΚΕΕΕ, συμμεριζόμενος τον κοινό σε όλους μας στόχο της ενότητας, παραιτήθηκε για να εκλεγεί στην θέση του, ομόφωνα ως Α’ Αντιπρόεδρος ο κ. Κώστας Μαρκουλιδάκης, επίσης ανθυποψήφιος Πρόεδρος στις εκλογές του 2018. Ένας πολύπειρος στον επιμελητηριακό θεσμό ενεργός πολίτης και πετυχημένος επαγγελματίας, ένας εξαίρετος συνεργάτης που κοσμεί για πάνω από 20 χρόνια το Διοικητικό μας Συμβούλιο.

Το γεγονός ότι 6 χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, οι πάλαι ποτέ εκλογικοί αντίπαλοι σήμερα είμαστε μια γροθιά, σημαίνει ότι ενωμένοι και δυνατοί προχωράμε μπροστά, πιο ψηλά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό και ακόμα περισσότερα για τα Μέλη μας και τον Επιμελητηριακό θεσμό».

Πειραιάς 17/5/2024

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.