Header Ads

Header ADS

12ος Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής!: Ένας θεσμός που αξίζει μεγαλύτερη προσοχή από όλους τους αρμόδιους,αλλά κι από την Αστυνομία και το Λιμενικό μας!



Γράφει ο

Vaggelis Sgardelis

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο 12ος Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής!

Ήταν αφιερωμένος στην μνήμη της κυρίας Σταυράκου Μαρία! Μπράβο στους διοργανωτές για την αφιέρωση αυτή!
Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και στα 3 αγωνίσματα(3 χιλιόμετρα τρέξιμο,8 χιλιόμετρα δυναμικό βάδην,16 χιλιόμετρα τρέξιμο)!

Συγχαρητήρια και σε όλους τους διοργανωτές που με κόπο, προσωπικό χρόνο κι αγώνα έφεραν εις πέρας αυτό το θεσμό πλέον για την περιοχή μας!

Ένας θεσμός που αξίζει μεγαλύτερη προσοχή από όλους τους αρμόδιους,αλλά κι από την Αστυνομία και το Λιμενικό μας!

Ας πούμε, για μία φορά το χρόνο, μία Κυριακή πρωί, θα πρέπει να κλείνει για τις 2-3 ώρες που διαρκεί ο αγώνας αυτός, ο παραλιακός δρόμος από το Δέλτα της Νεάπολης,κι οπωσδήποτε ο παραλιακός δρόμος από τη γέφυρα και μέχρι το Γυμνάσιο!

Χωρίς να σκεφτόμαστε αν επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται βάσει νόμου!

Δεν επιτρέπεται να περπατάνε γονείς με παιδιά,με καρότσια με μικρά μωρά, μικρά παιδιά μόνα τους,αθλητές ανεξαρτήτου ηλικίας,και τα αμάξια να πηγαίνουν να παρκάρουν μέσα στην αγορά για να πιουν την Κυριακάτικη καφεδάρα τους!

Από την άλλη,όλοι εμείς που συμμετέχουμε στα αγωνίσματα, να χαιρόμαστε τον αγώνα, σεβόμενοι τον κόπο όσων βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτός!

Σεβόμενοι το περιβάλλον και τα μέρη που περνάμε! Άθλια η εικόνα με τα πλαστικά μπουκάλια παντού και φταίμε όλοι εμείς γι'αυτ! Ακόμα κι 1 μέτρο τα μπουκάλια,έξω από τις μαύρες σακούλες στις διαδρομές,οι οποίες υπήρχαν για αυτόν το λόγο εκεί!

Αν δε νοιαστούμε όλοι εμείς για τον τόπο μας,να τον διατηρήσουμε καθαρό και να τον ανεβάσουμε επίπεδο, με καλύτερη οργάνωση κι ομορφότερες συμπεριφορές και νοοτροπίες,πάντα θα κλαιγόμαστε για την κατάσταση των Βατίκων και την κατάντια που εμείς οι ίδιοι έχουμε προκαλέσει!

Έχουμε σπουδαίες δυνατότητες σαν τόπος και μόνοι μας καθηλώνουμε τους εαυτούς μας και τον τόπο μας!

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!

 






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.