Header Ads

Header ADS

ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ¨ΨΑΡΟΜΜΑΤΗ¨ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΝ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ?Ζητούμενο η επάρκεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα καταστήματα τις επόμενες ημέρες.

Φωτογραφία Αρχείου

Σε άλλες εποχές θα επιστρέψουν τα  Κύθηρα ???

Τότε που η τροφοδοσία σε βασικά αγαθά του νησιού γινόταν με τα καϊκια μεταξύ αυτών και το θρυλικό ψαροκάϊκο του  ¨Ψαρομμάτη¨ για όσους θυμούνται...


Αποκλεισμένο το νησί, προβλήματα στην καθημερινότητα

Μετά το 
το ατύχημα πρόσκρουσης του πλοίου “Aqua Jewel” στον κυματοθραύστη του λιμένος Διακοφτίου η μοναδική συγκοινωνία των Κυθήρων με τον έξω κόσμο αυτή την στιγμή παραμένει η αεροπορική, με 4 δρομολόγια την εβδομάδα όπως πολύ καλά επισημαίνουν και οι συνάδελφοι από το kythera.news.

Αναμένουμε την απάντηση στην κατεπείγουσα επιστολή του Δημάρχου Κυθήρων κ.Χαρχαλάκη προς τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και στους Βουλευτές Α’ Πειραιά και Νήσων σχετικά με το πρόβλημα.

βλέπε εδώ την επιστολή:

https://adellinfm.blogspot.com/2024/02/aqua-jewel_55.html?fbclid=IwAR1LBqE1fLyUl8CjvnF98F1YpCMup-S0bZnyHKNPjhor44IEgVAn9xgCf6U


Το ζητούμενο είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα...

Πόσο καιρό τα Κύθηρα θα μείνουν αποκομμένα ακτοπλοϊκά?

Ηδη υπάρχει δικαιολογημένη αναστάτωση στους κατοίκους των Κυθήρων και των Αντικυθήρων για το τι μέλλει γενέσθαι

--------------------------------------

Αίθουσα Σύνταξης

ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ

--------------------------------------------






3 σχόλια:

  1. Σας παρακαλούμε και για εμας μια λύση που είμαστε οικογένειες αποκλεισμένες στη Πελοπόννησο!Θερμη παράκληση!!!!!!Να γυρίσουμε στα σπίτια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήταν καλοκαίρι όλοι σας (επαγγελματίες) θα ξεσηκώνατε το κόσμο να εμένε το νησί χωρίς συγκοινωνία!Τωρα στη κοσμάρα σας!!!!!!!Αναισθησια….!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή αν ξεσηκωθούμε θα βρεθεί ξαφνικά καράβι; να πάμε να κάνουμε κατάληψη στο αεροδρόμιο και ξάφνου θα γεννήσει ένα πλοίο ο κύριος μάριος και σωθήκαμε... το 2017 που πράγματι έπρεπε να ξεσηκωθούμε όλοι κάναμε τις πάπιες επειδή ήταν καλοκαίρι...

      Διαγραφή

Από το Blogger.