Header Ads

Header ADS

«Γάζωσαν» με καλάσνικοφ επιχειρηματία – Εντοπίστηκε απανθρακωμένος στο όχημά του



Σε συναγερμό τέθηκε η αστυνομία στη Μάνδρα, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του. Η σορός που εντοπίστηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο, ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στα δυτικά προάστια, ενώ όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του θύματος, με αναφορές να κάνουν λόγο για επιχειρηματία της περιοχής, που ήταν και ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Μάλιστα, το 2018 είχαν δολοφονήσει τη σύζυγο του θύματος με δύο σφαίρες, έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα κατά τη διάρκεια ληστείας.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα, άνοιξαν πυρ εναντίον του κι έπειτα προκλήθηκε φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού πυροβόλησαν το θύμα, στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό του με προφανή στόχο να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει σ’ αυτούς.

Το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν για τη δολοφονία οι δράστες φαίνεται ότι το πέταξαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του άνδρα ενώ εκείνο φλεγόταν. Στη συνέχεια, οι δολοφόνοι διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Νωρίτερα υπήρξε κλήση προς την αστυνομία για πυροβολισμούς στην περιοχή.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και πυροσβεστική καθώς περίοικοι ενημέρωσαν πως φλέγεται όχημα.

Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ, βρέθηκαν- δίπλα από το καμένο όχημα- κάλυκες και ένα Καλάσνικοφ ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά εντοπίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο καμένο, πιθανότατα των δραστών.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ώστε να κατασβέσουν τη φωτιά στο όχημα, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική «σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα».

Κατά πληροφορίες, οι δράστες διέφυγαν με μηχανή.

.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.