Header Ads

Header ADS

Κοπή Πίτας και Βράβευση Νέων Φοιτητών από την Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς - Αθηνών

Κοπή Πίτας και Βράβευση Νέων Φοιτητών από την Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς - Αθηνών

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου και η απονομή επαίνων στους επιτυχόντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της βασιλόπιτας και ακολούθησε η καθιερωμένη πλέον από την Κυθηραϊκή Αδελφότητα βράβευση των νέων Κυθηρίων και Αντικυθηρίων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας κατά το ακαδημαϊκό έτος 23-24 από το Λύκειο Κυθήρων και από οποιοδήποτε άλλο μέρος.
Την παρουσίαση και συντονισμό της απονομής συγχαρητηρίου επαίνου και ενός συμβολικού δώρου είχε η κ. Ελευθέρια Μασσέλου φοιτήτρια και μέλος του συλλόγου. Ακούστηκαν όλα τα ονόματα των επιτυχόντων, ανεξαρτήτως εάν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και για όσους δεν ήταν παρόντες, κρατήθηκαν ώστε να τους παραδοθούν σε πρώτη ευκαιρία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη του συλλόγου καθώς και ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Δ. Καρύδης, ο υπεύθυνος σχέσεων με τα σωματεία και ιδρύματα του Δήμου Κυθήρων κ. Γ. Κασιμάτης, ο αντιδήμαρχος οικονομικών και τουρισμού του Δήμου Κυθήρων κ. Γ. Στρατηγός, ο Αντιπρόεδρος του Τριφυλλείου Ιδρύματος Κυθήρων κ. Γ. Νικηφοράκης, ο Πρόεδρος του Κυθηραϊκού Ιδρύματος Πολιτισμού και Ανάπτυξης κ. Γ. Κασιμάτης, η πρόεδρος της Εταιρείας Κυθηραϊκών Μελετών κ. Κ. Αρώνη – Τσίχλη, ο εκπρόσωπος του Κυθηραϊκού Συνδεσμού Αθηνών κ. Κ. Πετρόχειλος, ο Πρόεδρος της Ένωσις Απανταχού Αντικυθηρίων «Άγιος Μύρων», κ. Γ. Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Περιοχής Κυθηρίων Αλίμου η Μυρτιδιώτισσα κ. Ν. Φατσέας.
Όλοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, ευχήθηκαν καλή χρονιά και ακαδημαϊκή σταδιοδρομία στους νέους φοιτητές και απένειμαν τους σχετικούς επαίνους.
Ακολούθησε μικρή δεξίωση όπου δόθηκε η ευκαιρία στους φίλους και μέλη του συλλόγου να ανταλλάξουν ευχές, στους νέους να γνωριστούν μεταξύ τους και όλοι μαζί ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη συνάντηση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς Αθηνών ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και εύχεται καλή χρονιά!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.