Header Ads

Header ADS

Εκτέλεσαν 44χρονο στο Νέο Κόσμο



Μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς στις 2 τα ξημερώματα έξω από βενζινάδικο - Στο παρελθόν είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του θύματος στην περιοχή του Πειραιά

Ένας 44χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν πάνω από 80 κάλυκες.

Το θύμα που ονομάζεται Ε.Ζ. δέχθηκε τους πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μπροστά από βενζινάδικο, στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Φραντζή.

Ήταν ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων και οι δράστες τον πλησίασαν με αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν δεκάδες φορές με πιστόλι και καλάσνικοφ, ενώ εκείνος βρισκόταν εντός του οχήματός του, ένα SUV μάρκας BMW.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το θύμα είχε σχέσεις με τη νύχτα και είχε απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στον Πειραιά, το 2018 στην ακτή Κονδύλη. Τότε, οι δράστες της επίθεσης είχαν πυροβολήσει με καλάσνικοφ εναντίον του, όμως το όπλο είχε πάθει εμπλοκή και τον είχαν τραυματίσει σε χέρια και πόδια.

Στο σημείο που σημειώθηκε τα ξημερώματα η επίθεση έσπευσε ασθενοφόρο και ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέκλεισε την περιοχή.

Λίγη ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε από την αστυνομία, καμμένο στο Δαφνί.

Προανάκριση για το αιματηρό περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, που διενεργεί τις έρευνες για τα κίνητρα της δολοφονίας και συλλέγει καταθέσεις μαρτύρων. Ένας από τους μάρτυρες που κατέθεσε ήταν πελάτης οδηγός ταξί ο οποίος βρίσκονταν εντός του πρατηρίου καυσίμων.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.