Header Ads

Header ADS

Ιερόσυλος αφόδευσε σε εικόνα της Παναγίας, στο σταθμό ταξί στην παραλία της Αίγινας.



Μία απίστευτη αθλιότητα αντίκρισε οδηγός ταξί, σήμερα νωρίς το πρωί στην παραλία της Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα κάποιος είχε ξεκρεμάσει εικόνα της Παναγίας, από εικονοστάσι που βρίσκεται εντός στεγασμένου χώρου αναμονής, στον σταθμό των ταξί και είχε αφοδεύσει σ' αυτήν. 

Η βέβηλη αυτή πράξη προκάλεσε οργή και αγανάκτηση, ενώ όπως μας ενημέρωσε ο οδηγός ταξί, που αντίκρισε την αποτρόπαια αυτή πράξη, προτίθεται, τη Δευτέρα να υποβάλει μήνυση κατ' αγνώστου στο Λιμεναρχείο. 

.aeginaportal.gr

1 σχόλιο:

  1. Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί η καταγγελία ότι άγνωστοι βεβήλωσαν το εικονοστάσι στη μνήμη του Αντώνυ Καρυώτη, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη με συνέπεια να πέσει στην θάλασσα.
    Τρεις μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του Αντώνη, άγνωστοι βεβήλωσαν το εικονοστάσι που είχε τοποθετήσει στο λιμάνι του Πειραιά η οικογένεια του 36χρονου.Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του piraeuspress.gr, που δημοσιεύει και σχετική φωτογραφία, όταν έγινε αντιληπτή η καταστροφή του εικονοστασίου κατατέθηκε καταγγελία στο Λιμεναρχείο Πειραιά. Πηγή: www.rosa.gr Αυτη ειναι ειδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.